Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

12 ülkenin gençleri esenlerde buluştu

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve gün boyu süren etkinliklerle; görsel şovlar, e-spor müsabakaları, yetenek parkuru, okçuluk müsabakaları, çizgi atölyesiyle gençler hem eğlendi hem de yeteneklerini gösterdi. Bilgi yarışmaları, söyleşiler ve atölye çalışmalarıyla renklenen özel günde, gençlere sürpriz hediyeler dağıtıldı. Etkinliklere katılan herkese 2 GB ücretsiz internet hediye edildi. Futbol topu, tişört, spor çantası gibi hediyelerin yanı sıra sandviç ve dondurma ikramı da yapıldı.

KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİLER

15 Temmuz Millet Bahçesi’ne ikinci kez gelen ve çok beğendiğini dile getiren Nijeryalı Muiz Agbaje, “Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisans yapıyorum. Esenler’de kalıyorum ve bu parka ikinci defa geliyorum. Bugün çok güzel ve eğlenceliydi. Bilgisayarda futbol oyunu oynadık, yapılan aksiyon şovlarını izledik. Çok iyi ve heyecan verici bir ortam oldu” diye konuştu.

Genç Yetenek takımıyla yapacakları dostluk maçı için heyecanlı olduğunu söyleyen Mısırlı Ammar Mohamed, “Bugün çok eğlendik. Aslında ben Genç Yetenek takımıyla yapacağımız dostluk maçı için geldim. Bu kadar fazla etkinlik olacağını bilmiyordum. Bilgisayar oyunu oynadık, etkinliklere katıldık, keyifli vakit geçirdik” dedi.

e

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183