Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi belediye

Bu haber kez okundu.

Champs ve Bulutistan’dan Teknolojik Yol Arkadaşlığı

Tüketici destek hizmetleri alanındaki yenilikçi iş modeliyle EMEA Bölgesi’ndeki şirketleri karma çalışma modeliyle tanıştırmayı hedefleyen Champs, bölgenin en hızlı büyüyen ilk 20 teknoloji şirketinden biri olan Bulutistan ile yaptığı iş birliği kapsamında altyapı ve çözümlerini bulut ortamında barındıracağını duyurdu. Şirketten edinilen bilgilere göre, işbirliği sayesinde teknolojisini yüzde 100 bulut mimarisi üzerine inşa eden Champs, Bulutistan’ın GDPR ve KVKK’ya uygun bulut ortamının gücüyle; şirket, müşteri ve çalışanların bilgilerini Türkiye’de güvenle saklayacak. Böylelikle Champs, Gig ekonomisinin (kısa süreli iş) yarattığı avantajlardan elde edeceği faydayı en üst seviyeye çıkaracak.

“Türkiye'deki şirketlerin verisini ülkemizde saklıyoruz”

Bulutistan ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Champs Kurucu ve Yöneticisi Mahir Tüzün, “Tüketici destek hizmetleri alanında mevsimsellik ya da sürdürülebilirlik ihtiyaçları öne çıkan şirketlere, yetkin, eğitimli ve bağımsız bir çalışan ekosistemiyle, taahhüt vermeden maliyet tasarrufu ve yüksek müşteri memnuniyeti elde etmelerini garanti ediyoruz. Bu yenilikçi çözümü, Bulutistan’ın yerli ve güçlü bulut ortamında kurguladığımız altyapımızın üstünden sunuyoruz. Böylece Türkiye'deki şirketlerin verisini ülkemizde saklıyoruz" ifadelerini kullandı.

Champs ile yaptıkları işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bulutistan Genel Müdürü Begim Başlıgil ise şunları söyledi: “Hedefimiz Champs’in büyüme planlarına profesyonel olarak destek olmak ve Türk şirketlerinin verilerinin güvenliğini sağlamak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183