Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kent yaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

YEŞİLOVA ESNAFSPOR TOP BAŞI YAPTI

Yeşilova Kemal Aktaş stadında kalabalık futbolcuyla  ilk antrenmanını yapan Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor’da yeni sezonda Teknik Sorumlu Levent Sarıca görev yapacak. İlk antrenmana Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor  Başkanı Ahmet Ulaş, Başkan yardımcısı ve Futbol şube sorumlusu M.Cem Özel, Genel Kaptan Fettah Palkay, Başkan Vekili ve Sayman Ömer Sayar ve Yönetim kurulu üyeleride hazır bulundular.

Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş “Yeni sezonda ilk antrenmanımızı bugün yapıyoruz, öncelikle sakatlık olmadan güzel bir sezon diliyorum ve tüm takımlara başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” açıklamasını yaparken Başkan yardımcısı ve Futbol şube sorumlusu M.Cem Özel“Yeni sezonda bizlere inanan ve güvenen başkan ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz, bizde teknik heyet olarak  Küçükçekmece Yeşilova Halkına ve taraftarlarımıza güzel bir sezon yaşatmak istiyoruz. Hayırlı olsun diyor ve tüm takımlara başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

Genel Kaptan Fettah Palkay'da ,yeni futbol sezonuna 40 kişilik kalabalık  bir kadro ile bugün itibari ile çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Yeni futbol sezonuna 15 gün denemeye aldığımız oyuncular var bunları gördükten sonra kadromuzu 27'e düşüreceğiz Eylül ayında başlayacak resmi lig maçlarına kadar yoğun bir çalışma programı uygulayacağı, bu dönem haftada üç antrenman ve hazırlık maçları yaparak lige en iyi şekilde hazır olmak arzusundayız. Takımın güzel bir futbol sezonu geçirmesi temennisinde bulunarak, " Yeşilova'yı en iyi şekilde temsil etmek ve sporseverlere göze hoş gelen bir oyun izletmek amacındayız. Teknik ekibimize ve sporcularımıza güveniyor, başarılar diliyorum. Yeni sezonun kulübümüz ve tüm kulüpler için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183