Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Yeşilova Esnafspor, Liderligini Sürdürdü

 Yeşilova Esnafspor maça şu 11'le çıktı: Abdulgafur, Ali, Semih, Mustafa, Salman, Gökhan, Yücel, Brıght, Mahsun, Arda, İbrahim Maçın hızlı başlayan ev sahibi Yeşilova Esnafspor 5.Dakika da İbrahim,10. Dakika da Salman'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti
33.Dakikada misafir takım Akatlarspor İrfan'ın attığı golle farkı bir indirirken skoru da 2-1 yapan gollü kayıt etti ve ilk yarı ev sahibi Yeşilova Esnafspor'un 2-1 üstünlüğü ile son buldu.

Maçın ikinci yarısında Yeşilova Esnafspor yaptığı ataklarla misafir takım takımın kalesinde tehlikeler yaratıysa da sayısız gol fırsatları yakaladı gol gelmeyince yeşil-beyazlılar sahadan 2-1 üstün ayrılan taraf oldu.
Kendi evinde seyircisi önünde 2-1 karşılaşmayı kazanan Yeşilova Esnafspor 12 maçta 10 galibiyet 2 yenilgi alarak 30 puan topladı ve 26 puanlı Halit Rıfatpaşaspor'un 4 puan üstünde liderliğini devam ettirmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183