Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Bağcılar Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm

Bu haber kez okundu.

Yeşilova Esnaf evinde galip

İlker Yasin Avcı, Nimet Altunkıran ve Resul Kocameşe hakem üçlüsünün yönetiği İstanbul Süper Amatör Lig 4. grupta 2. hafta karşılaşmasında Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ile Yeşilılgazspor,Yeşilova Kemal Aktaş stadında karşı karşıya geldi. Maçın 20. dakikasında Ege'nin attığı golle ev sahibi Yeşilova Esnafspor 1-0 öne geçti. 25'te Bilal'in attığı golle farkı ikiye çıkaran Yeşil-beyazlılar skoru 2-0 yaptı. 32. dakikada Ömer Faruk ev sahibi takım Yeşilova Esnafspor üçüncü golünü atarken farkı üçe çıkardı ve ilk yarı bu skorla 3-0, sona erdi.

İkinci yarıda 67. Emirhan Yeşil Ilgaz sporun golünü atarak skoru 3-1'e getirdi. 72.Dakikada Ömer Faruk kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü atarak farkı üç skoru 4-1 yaptı. Yeşil Ilgaz spor da Yavuzhan 80. dakikada takımının ikinci golünü atarak farkı ikiye düşürdü. Maçın 90+ 2. dakikasında ise Melih skoru belirleyen golü attı; 5-2.

Bu skorun ardından Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor ikinci maçıda kazanarak 6 puana ulaşırken, Yeşilılgazspor ise ilk yenilgisini alarak 1 puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183