Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Yeni Ufuk Spor İki Attı  Üç Aldı

 İstanbul 1.Amatör Lig’in 12. Haftasın da Küçükçekmece Yeni Ufuk spor deplasmanda Bağcılar İstoçspor ile karşılaştı. Yeşil kırmızılılar, Aytaç ve Ufuk'un golleriyle maçı 2-0 kazandı.

Bağcılar İstoçspor Sahasında oynan maçı Tunay Köse, Yusuf Alp ve Kadir Topkaya hakem üçlüsü yönetti.

22. Dakikada Aytaç topu ağlara gönderdi ve Küçükçekmece temsilcisi Yeni Ufuk spor 'u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı misafir takımın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

68.Dakikada sahneye çıkan Yeşil kırmızılılar da Ufuk takımını ikinci gollünü kayıt ederken karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı ve Yeni Ufuk spor, deplasmanda 2-0 galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Küçükçekmece Yeni Ufuk spor deplasmanda 2-0 galip gelerek 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlikle 32 puan toplayarak en yakın takipçisi 28 puanlı Gültepe spor ‘un 4 puan farkla üstünde yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183