Öne Çıkanlar ezgi dış cephe boyamaları yan fülüt bulut halay

Bu haber kez okundu.

Valilik duyurdu! Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında deplasman seyircisi yasağı !

Süper Lig'de 2 Ekim Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçına deplasman yasağı geldi. Alınan bu karar doğrultusunda misafir tribünü için ayrılan koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacağı bildirilmişti. 


Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiye gelen yasağın ardından karar üç büyükler için de uygulanmasına karar verildi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacağını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İl Spor Güvenlik Kurulu'nun 02.08.2022 tarih ve 1 (bir) numaralı kararı aldığı toplantısında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerini temsilen katılan yöneticilerin kendi istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul'da bu kulüplerimizin kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacaktır."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183