Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Ufukspor Okspor'u kendi sahasında ağırladı

1.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Küçükçekmece Ufukspor 12.Hafta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Okspor'u kendi sahasında ağırladı. Müsabakanın başından sonuna kadar üstün futbol oynayan Küçükçekmece Ufukspor,Okspor engelini rahat aştı. Antrenör Murat Müftüoğlu ve talebeleri Okspor'u Halil İbrahim (4 ),Hasan (2) ,Mehmet,Yücel,Özkan ve Muhammed Ali den gelen gollerle rakibini 10-0 lık farklı skorla yenerek gruptaki iddiasını sürdürdü.

Küçükçekmece Ufuk Spor Kulüp Başkanı Recep Müftüoğlu, “Kazandığımız için mutluyuz. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Şampiyonluk hedefine de doludizgin ilerlemekteyiz. Camiamıza gönül verenlerin desteğiyle hak ettiğimiz noktaya ulaşacağımıza inanıyoruz “şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183