Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran GÜNDEM jüri

Bu haber kez okundu.

Sporun başkenti Çatalca

Başkan Mesut Üner’in Çatalca’ya her alanda kazandırdığı Cumhuriyet tarihine geçen projeleri ilçede tarih yazdırmaya devam ediyor. Her fırsatta gerçekleştirdiği saha çalışmalarında projelerinin merkezine yarınların teminatı çocukları ve gençleri konumlandırdığını ifade eden Başkan Mesut Üner’in spor alanında ilçeye kazandırdığı en önemli projelerinden biri hiç kuşkusuz ‘’Spor Adası’’ eseri oldu.

Başkan Mesut Üner’in ‘’Spor Adası’’ eseri sadece ilçede değil tüm bölgemiz ve ülkemizde dikkat çekmeye devam ediyor. ‘’Spor Adası’’ eseri Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, yaklaşık 1000 kişi kapasiteli Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu ve 800 kişilik kapalı tribünlü futbol sahası gibi daha birçok sosyal ve spor fırsatıyla adeta göz kamaştırıyor. Böylesine muhteşem bir spor adası dikkatleri üzerine çekince "U20 Grekoromen İstanbul İl Güreş Şampiyonası" Çatalca Belediyesi Spor Adası’nda gerçekleşti. Çatalca halkı bu şampiyonada iki gururu birlikte yaşadı. Bir tarafta Başkan Mesut Üner’in ilçeye kazandırdığı muhteşem bir spor adasında marka bir organizasyona ev sahipliği, bir tarafta Başkan Mesut Üner’in göreve gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor güreş takımın grekoromen ve serbest stilinde takım halinde ikincilik başarısı tüm ilçe halkına büyük gurur ve sevinç yaşattı.

Hafta sonu Çatalca’da geçekleşen şampiyona sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ’Spor ve sporcuya yaptığımız yatırımlarla ilçemiz, dünya şehri İstanbul'un spor merkezi oldu. Yakın dönemde ülkemiz ve ilçemiz sporuna kazandırdığımız spor adamızda bu hafta sonu, "U20 Grekoromen İstanbul İl Güreş Şampiyonası" organize edildi. İlçemizde organize edilen böylesine önemli şampiyonada, göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyespor Güreş Takımımızın hem grekoromen hem de serbest güreş stillerinde takım halinde ikinci olduğuna şahit olmakta ayrıca önemli bir gururumuz oldu. Kararlıyız. Her alanda marka ilçe olma yolunda çalışmalarımıza ilk günki aşkla devam edeceğiz. Hayırlı olsun.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183