Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

SPOR TURNUVALARIVE ATÖLYE ÇALIŞMALARINA YOĞUN İLGİ

Spor turnuvaları kapsamında düzenlenen; sokak basketbolu, ayak tenisi ve tavla turnuvalarında yeteneklerini sergileyen vatandaşlar aynı zamanda kıyasıya mücadele ediyor.

Foto 1

Foto 2

31 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Yaşam Vadisi 1. Etap Japon Bahçesi’nde gerçekleşen spor turnuvaları, her gün 18:00-20:00 saatleri arasında düzenleniyor.

Foto 3

Çekişmeli anların yaşandığı turnuvalar 4 Eylül Pazar günü gerçekleşecek ödül töreni ile sonaerecek.

Foto 4

Festival kapsamında ayrıca, Beylikdüzü Belediyesi Umut Meyve Ormanı ve Hobi Bahçeleri vasıtasıyla çoğaltılan ata tohumları vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Foto 5

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kurulan stantta çeşitli atölye çalışmalarıdüzenleniyor.

Foto 6

Buğday çimi ekimi, çiçek dikimi, külahta kuşyemi yapımı ve tohum topu yapımı etkinliklerin düzenlendiği atölye çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük ilgigördü.

Foto 7

Vatandaşların stant alanında kayıt yaptırarak katılım sağlayabileceği atölyeler festival boyunca her gün 18.00-21.50 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Foto 8

Çocuklar, festival alanında kendileri için hazırlanan oyunları oynayarak eğlenceli vakit geçirdi.

Foto 9

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, festivale gelen çocuklarla birlikte oyun oynadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183