Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

Sinopspor ve Vefaspor istanbul derbisinde kozlarını paylaştı

11.Grupta ligin 9.Haftası Lider Küçükçekmece Sinopspor ile en yakın takipçisi Vefaspor İstanbul derbisinde kozlarını paylaştı. Karşılaşmaya iki takımda kontrollü bir futbolla giriş yaptı. Kısır geçen ilk devrede iki takımda topu filelerle buluşamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi. Çarşamba İlçe Stadında oynanan maçın ikinci yarısında, ilk devredeki senaryo değişmeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitti.

Kendi sahasında İstanbul'un Bölgesel Amatör ligdeki temsilcilerinden Küçükçekmece Sinopspor ve Vefaspor’a 12. Adamı Taraftar tam destek verdi. Zorlu İstanbul Derbisi maçı öncesi hazırlıklara başlayan 57 taraftar grubu maç günü tam destek verip takımlarının yanında oldular. Bütün gözler bu maçta olurken her iki takımda 0-0 beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattılar.

Golsüz biten Mücadeleyi İstanbul bölgesinden Seyfettin Alper Yılmaz,Ali Kurt ve Önder Osman Zengin hakem üçlüsü yöneti. 9.Hafta sonunda 6 puan farkla Küçükçekmece Sinopspor 25 puanla liderliğini sürdürürken en yakın takipçisi Çorlu 1947 spor 19 puanla ikinci sırada haftayı kapattılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183