Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Sefaköy Kartal Spor’da moraller yükseliyor

Küçükçekmece The Cafe Store'deki verilen moral yemeğine Sefaköy Kartalspor Kulübü Başkanı Yener Dayı önderliğinde As Başkan Soner Dayı,Genel Kaptan Utku Dayı, yönetim kurulu üyesi Serdar Kasap,Teknik direktör Aytaç İçten ve futbolcular katılım sağladı.

Sefaköy Kartalspor Kulübü Başkanı Yener Dayı yemekte yaptığı konuşmasında bu akşam bizleri burda buluşturan ve bu yemeği veren The Cafe Store'nin sahibi değerli Abidin Kurt beyefendiye kulübüm ve şahsım adına teşekkür ederim.

Sefaköy Kartalspor geçmişi ve mazisi ile başarılar ,şampiyonluklar yaşamış Türk futboluna 52 yılını vermiş tarihi bir kulüptür.Göreve geldiğimiz günden bu yana Sefaköy Kartal sporumuz için elimizi taşın altına koymaktan hiç çekinmedik .Geçen sezon yarım kalan hayali gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.Teknik ekibimiz ve oyunlarımıza güvenimiz sonsuz.Ancak ne kadar iyi olursanız olun şampiyonluk kenetlenmek den geçiyor.Bu yüzden Sefaköy,Küçükçekmece halkımızın desteği bizim için çok önemli .Tüm Küçükçekmece halkını şampiyonluk yolunda yanımızda görmek istiyoruz.

Yeni futbol sezonun hepimize hayırlı olmasını ve kazasız belasız bir sezon geçirmenizi diliyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183