Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi 13 Bin Kişi YGS Petrol CHP Adalar Belediye Başkan

Bu haber kez okundu.

Sefaköy Kartal, Küçükçekmece Ufukspor hazırlık maçını "4-2" kazandı.

2022--2023 Futbol sezonu her iki takımda şampiyonluk parolası ile hazırlıklarını sürdüren Murat  Müftüoğlu yönetiminde Küçükçekmece Ufukspor ile Aytaç İçten yönetimindeki  Sefaköy Kartalspor takımları Yeşilova Kemal Aktaş Stadında hazırlık maçı Sefaköy Kartalspor Kulübü Başkanı Yener Dayı,Küçükçekmece Ufukspor Recep Müftüoğlu, eski AK Parti ilçe Başkanı Av.Mustafa Korkut, Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş,Küçükçekmece Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Cem Özel ve yardımcısı Serdar Kasap, Sefaköy Kartalspor Asbaşkanı Soner Dayı, eski futbolculardan Öner Dayı,Tolga Dayı  ve her iki kulüp  Yönetim Kurulu Üyeleri protokolden takip ederken, az sayıda taraftar da maçı izledi

Karşılamaya hızlı başlayan Küçükçekmece Ufukspor Özkan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kalesinde erken gelen golün şokunu çabuk atlatan Sefaköy Kartalsporlu oyuncular rakip sahada baskılı oyun sergileyerek Ferdi,Berkan ve Enes'in attığı gollerle ilk yarıyı 3-1 önde kaptı.

İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikleri ile oyuna başladılar. İkinci yarının başlama vuruşu ile baskısını artıran Küçükçekmece Ufukspor'da sağ kanata tecrübeli ismi Mehmet Albayrak ceza sahasının dışından şık vuruşu topu ağlara yollayarak farkı bire skoru 3-2'ye getiren gollü kayıt etti ve Sefaköy Kartalspor da Berke attığı gole maç 4-2 takımının  üstünlüğü ile sona erdi.

Sefaköy Kartalspor Kulübü Başkanı Yener Dayı,Öncelikle yeni futbol sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olsun.İlçemizin Süper Amatör lig temsilcilerinden Ufukspor kulübümüzle bugün güzel zevkli ve bir o kadar heyecanlı hazırlık maçı yapacak.Takım olarak iyi mücadele verdik bu tür hazırlık maçları eksiklerimizi görme fırsatı sağlıyor skordan çok takımızın hırsı ve istekli olması skoru'da getirmiş oldu.Kardeş kulübümüz Ufuksporuda tebrik ediyor başarılar dilerim dedi.

Küçükçekmece Ufukspor, Teknik direktörü Murat Müftüoğlu ise "İyi bir maç oldu, izleyenlere güzel bir maç izlettik. Sefaköy Kartal spor'u çok beğendim iyi bir takım kurmuşlar, inşallah sezon sonunda şampiyon olur, bunu canı gönülden istiyorum. 6 hazırlık maçı yaptı Gazi Mahallesinden sonra bu akşamda, Sefaköy Kartalspor'a mağlup olmuş olduk. Hazırlık maçları adından belli, hazırlık yani her iki takımın oyuncularının son durumunu görmek istiyoruz. Rekabetimizde bizde gördük bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdüreceğiz." ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183