Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Yavru Kartallar

Güngören Doğan Albayrak Altınova Spor tesislerinde oynanan maçı ,Hüseyin Ahmet Ocaklı yönetti. Redoks Tahtakale Kartalları FK’nın şampiyonluğa taşıyan galibiyetin gollerini Abdullah Eymen Bahadır (2), Barış Cansever ve Mustafa Arslan atarken, ev sahibi Haznedar İdman Ocağı Spor'un tek golü Arda Ünlü'den geldi.

Ligin 10.haftası Güngören Doğan Albayrak Altınova Spor tesislerinde oyan müsabakaya Redoks Tahtakale Kartalları FK,Emirhan,Hüseyin Yiğit,Mustafa,Efe,Kaan,Muhammed Efe,Muhammed Uğur,Efehan,Barış,Ensar ve Eymen on biri ile sahaya çıktı.

Müsabakanın ilk yarısı 33.Dakika Mustafa Arslan,35.Dakikada Barış Cansever'in attığı gollerle siyah-beyazlılar 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya etkili başlayan Redoks Tahtakale Kartalları FK 57 ve 59.Dakikalarda Abdullah Eymen Bahdır'ın attı gollerle farkı dörte çıkardı. 61 .Dakikada ev sahibi ,Haznedar İdman Ocağı Spor'un tek gollü Arda Ünlü atarak maçın skorunu 4-1 olarak belirledi.Ligin ilk yarısında aynı skorla rakibini aynı skorla mağlup etmeyi başaran Redoks Tahtakale Kartalları FK U 14' leri bu sonucun ardından puanını 23’e çıkararak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşma'nın mutluluğunu yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183