Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Öz Balkan gücü İstanbul futbol turnuvası’nda ilk düdük çaldı

Kartal Belediyesi Atalar Spor Kompleksi’nde gerçekleşen turnuvanın ilk karşılaşmasına, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Arda Savaş, Kartal Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Nasır Süleymanoğlu katıldı. Heyet, başlama vuruşundan önce genç futbolcularla bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

Kartal Karması, Spartak Varna’ya Karşı Gülen Taraf Oldu

Etkinliğin devamında, turnuvanın ilk müsabakası gerçekleştirildi. Kartal Karması ile Bulgaristan’dan gelen genç futbolculardan oluşan Spartak Varna’nın karşılaştığı müsabakanın galibi, 2-1’lik skorla Kartallı genç futbolcular oldu. Genç sporcular, 90 dakika boyunca kıyasıya mücadele etti.

Öte yandan, 6 futbol takımının katıldığı ‘Öz Balkan Gücü İstanbul U-12 Yaş Futbol Turnuvası’nın final karşılaşması, bugün oynanacak. Turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren takım ile oyunculara ödüllerini, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel takdim edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183