Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Milli karatecilerimiz Avrupa şampiyonu oldu

İspanya'da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası'nda mücadele eden Erkek Kata Milli Takımı, altın madalya kazandı.

Guadalajara kentinde yapılan organizasyonda Kâğıthane Belediyesporlu Ali Sofuoğlu, Emre Vefa Göktaş ve Enes Özdemir'den oluşan milli takım, finalde ev sahibi İspanya'yı yenerek şampiyon oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı tebrik mesajında, "Üst üste 3. kez Avrupa şampiyonuyuz! Avrupa Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ali Sofuoğlu, Enes Özdemir ve Emre Vefa Göktaş'tan oluşan Erkek Kata Milli Takımımızı canı gönülden kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Kâğıthane Belediyesporlu bir diğer Milli Karateci Dilara Bozan da aynı müsabakalarda Kadınlar Kata’da Bronz Madalya kazanarak Avrupa Üçüncüsü oldu.

'Kâğıthane madalyalarla anılıyor'

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, sporcuları tebrik ederek; '' Kâğıthane’nin adını madalyalarla duyuracağımızın sözünü vermiştik. Sporcuhane projesi kapsamında milli sporcularımızı Kâğıthane Belediyespor renklerimize bağladık. Her fırsatta sporcularımızın yanlarında olduk. Dahası ilçemizin sporda sürdürülebilir başarılar elde etmesi için amatör spora bugüne kadar 2 milyon TL'ye varan destekler verdik. Her yıl on binlerce vatandaşımıza birçok farklı branşta spor eğitimleri veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne Kâğıthane Belediyespor olarak toplam 215 madalya kazandık. Söz verdiğimiz gibi Kâğıthane’nin adını ulusal ve uluslararası arenada madalyalarla duyuruyoruz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183