Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece Sinopspor’dan iki transfer daha

Küçükçekmece Sinopspor’un yeni transferlerinden orta saha oyuncusu Oğuzhan Demirer, en son Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gölcükspor'da oynadı. İzmit doğumlu 28 yaşındaki Oğuzhan Demirer, Gölcükspor,Kırıkkale Büyük Anadolu Spor,Bartın Spor ,Çankaya Futbol Kulübü,Erbaaspor,Batman Petrolspor,Belediye Kütahya Spor,Pazarspor takımlarında da görev yaptı.

Sarı-lacivertli ekibin bir başka transferi ise Forvet oyuncu İlyaz Işık ,Aliağa FAŞ'da görev yapan 27 yaşındaki oyuncu,Vefaspor,Manisaspor,Torbalıspor,Salihli Belediyespor,Bursa Kültür 1987,Bayburt 1918,Zaferspor,Bursa Nilüfer 2021,Bağcılar Spor,Dudulluspor,Yeniköyspor takımlarında da forma giyen İlyaz Işık yer alan bir isim.

Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan,Oğuzhan Demirer ve İlyaz Işık transferi sonrası; "her iki futbolcu transfer ekibimizin takibinde olan bir oyuncuydu. Kulübümüze başarılı oyuncuları transfer ederek genç, dinamik ve koşan bir Küçükçekmece Sinopspor takımı yaratmak için çaba sarf ediyoruz. Transfer komitemiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde de transferlerimiz olacak." ifadelerini kullandı.

HABER / Yılmaz AKTEPE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183