Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Esenyurt Belediyesi çocukları sporla buluşturuyor

Esenyurt Belediyesi’nin 26 farklı branşta spor eğitimi vereceği kış spor okullarının kayıtları başladı. Çocukların sadece hobi olarak değil profesyonel olarak da kendilerini geliştirmesine katkı sağlayacak kurslarda çocuklar, seçtikleri branşta yeteneklerini keşfederek kendilerini geliştirme imkânı bulacak. 7-14 yaş arası çocukların eğitim alacağı spor okullarında özel gereksinim gerektiren bireyler içinde engelsiz branşlar olacak. Atletizm, Karate, Boks, Futsal, Futbol, Bale, Yoga, Masa Tenisi, Güreş, Jimnastik, Bisiklet, Zumba, Pilates, Wushu Kung-fu, Kaykay, Bay ve Bayan Fitness ve özel gereksinim gibi 26 farklı dalda eğitimin verileceği kursların kayıtları, 28 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Vatandaşlar, kendilerine en yakın spor tesisine giderek kayıt yaptırabilir. Kurslarla ilgili detaylı bilgiye ise merkezin 0212 699 51 55 numaralı telefonundan arayarak ulaşabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183