Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Ekin’den Büyükçekmece’ye bir madalya daha

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan MTB Cup Ulusal Dağ Bisiklet Yarışmasında 9 kategoride 22 ilden 204 sporcu 3200 metre uzunluğunda inişli çıkışlı, taş ve toprak zeminli bir parkurda yarıştı. Akçadağ Levent Vadisi’nde düzenlenen MTB Cup Ulusal Dağ Bisiklet Yarışması’nda yeni bir başarıya imza atan Ekin Ereke, Büyükçekmece’ye şampiyonluk madalyası getirdi.

‘’BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM’’

Yarışmada birinci olan sporcumuzun başarılarını kutlayan ve gurur duyduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün tebrik mesajı şöyle: ‘’Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun Malatya'da düzenlemiş olduğu Levent Vadisi MTB Cup yarışında 1. olarak kürsü yapan gururumuz, sporcumuz Ekin Ereke'yi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.’’ Dereceye giren sporculara madalyalarını Malatya Valisi Aydın Baruş, İlçe Kaymakamı Hulusi Teke ve Malatya Belediye Başkanı Ali Kazgan verdi. KENT YASAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183