Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Çatalca sporun başkenti oluyor

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’den tüm ülke ve ilçe sporuna önemli bir müjde daha geldi. Başta güreş sporu camiasında olmak üzere tüm sporseverlerde büyük heyecan yaşattı ve bu önemli müjde sonucu Başkan Mesut Üner sadece Çatalca’da değil ülkemizdeki tüm güreş sporu sevenlerden büyük alkış ve tebrik aldı.

Daha önce göreve gelir gelmez son derece sağlıksız bir alanda idman yapan güreşçilerine şahit olan Başkan Mesut Üner, içinde her türlü konforun bulunduğu milli takımların dahi idman yapıp uluslararası turnuvalara hazırlıklara ev sahipliği yaptığı tesisi ülke ve ilçe sporuna kazandırmıştı. Yetmedi aynı tesise ülke ve ilçede güreş sporunun emektar ismi İlyas Demiroğlu’nun ismi verilip, büyük bir vefa örneği gösterilmişti. Şimdi de aynı tesisin hemen yanında yağlı güreş alanı idman sahası yapımı için kollarını sıvayan Başkan Mesut Üner, alan şantiyesinde yerinde denetimler yapıp, tüm detaylarla bizzat ilgilendi. Denetimler sırasında Başkan Mesut Üner’in göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor Kulübü Başkanı Lokman Naroğlu ile idmanlarına Çatalca Belediyesi İlyas Demiroğlu Güreş Salonu’nda devam eden son Kırkpınar Başpehlivanı Mustafa Taş’da Başkan Mesut Üner’in yerinde denetimlerine katılım sağladı.

Yerinde denetimler sonrası şantiye alanında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve gelir gelmez ülke ve ilçe sporumuza milli takımlarımızın da kamp yaptığı güreş salonu kazandırıp, adına rahmetli güreş sporumuzun emektarı İlyas Demiroğlu hocamızın ismini vermiştik. Şimdide aynı tesisimizin bulunduğu alanda yağlı güreş idman alanı yapımına başlıyoruz. Yerinde denetimlerimize idmanlarına tesislerimizde devam eden son Kırkpınar Başpehlivanı Mustafa Taş kardeşimde katılım sağladı. Kararlıyız.  Spora yaptığımız yatırımlarla ilçemiz spor ve sporcunun marka ilçesi olacak. Tüm sporseverlere ve halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183