Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye YGS

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş'ta gündem yeniden Elneny

6

BEŞİKTAŞ'A ESKİ DOST: ELNENY

Beşiktaş'ta gündeme yeni ama tanıdık bir isim geldi.

5

GÜNDEM YENİDEN MISIRLI ORTA SAHA

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Yeni sezon için 6-8 numara bölgesine de takviye yapmak isteyen siyah beyazlılar iki sezon önce takımda kiralık olarak forma giyen Elneny'nin peşine düştü.

4

MARTINS OLMAYINCA...

Josef de Souza'nın yanına nokta transfer yapmak isteyen Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Fernando Lucas Martins'in kulübüyle bonservis problemini halledememesi üzerine eski yıldızına yöneldi.

3

ARSENAL SATMAK İSTEYİNCE...

Arsenal'le bir yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu gelecek sezon kadroda tutulmak istenmiyor. İngiliz ekibinin, tecrübeli futbolcunun 2,5 milyon avro olan yıllık ücretini ödemek istememesi üzerine devreye Beşiktaş girdi.

2

BEŞİKTAŞ, %60'INA BİTİRMEYE ÇALIŞACAK

Siyah beyazlı yönetim bu rakamın yüzde 60'ını (1,5 milyon avro) karşılayıp Sergen Yalçın'ın çok istediği oyuncuyu kiralama bedeli ödemeden bitirmek istiyor.

1

BEŞİKTAŞ'TA 36 MAÇI VAR

2019/20 sezonunu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Muhammed Elneny, siyah beyazlı formayla 36 resmi maça çıkıp 1 gol atıp 4 asist yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183