Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol 13 Bin Kişi

Bu haber kez okundu.

Başkent Ankara'da spor festivali başlıyor

PROFAM tarafından yönetilen, gerçekleştirdiği etkinliklerle Başkentlilerin sosyal hayatına büyük katkılar sağlayan Türkiye’nin en gözde alışveriş merkezlerinden ANKAmall, bu kez de düzenleyeceği Spor Festivali ile sporseverlerin buluşma noktası olacak.

Yaz ayı boyunca gerçekleştirdiği organizasyonlarla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatan alışveriş merkezi, Macfit ve Decathlon işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Spor Festivali ile misafirlerini ağırlayacak.

14 – 15 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan festivalde sporseverler masa tenisinden tramboline, denge bisikletinden tırmanış duvarına, kaykaydan patene kadar birçok spor dalını deneyimlerken okçuluk, futbol, basketbol, dart, zumba, badminton gibi birbirinden heyecanlı ve keyifli ödüllü yarışmalarla spora ve eğlenceye doyacak.

Etkinlik, ANKAmall açık otoparkta saat 13.00 – 19.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183