Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Erdoğan Ertuğrul Bodur

Bu haber kez okundu.

Amatör kulüplerine malzeme desteği

Ümraniye Belediyesi spor ve sporculara verdiği desteği sürdürüyor. Ümraniye, bu alanda yapılan çalışmalarla spor konusunda üst liglere doğru emin adımlarla ilerliyor. Ümraniye Belediyesi bu çalışmalar kapsamında ilçede yer alan 13 amatör futbol kulübüne malzeme desteğinde bulundu.

Spor malzemelerinin kulüplere dağıtımı için Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bir tören düzenlendi. Başkan İsmet Yıldırım’ın okula gelişinde fuaye alanında genç sporcular karşıladı. Daha sonra konferans salonundaki törene geçildi.

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Amatör Futbol Kulüpleri Başkanı Ali Yazlı, desteklerinden dolayı Başkan İsmet Yıldırım ve Ümraniye Belediyesi’ne teşekkür etti.

“SPORUN, İNSAN SAĞLIĞI İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ”

“Her yaş grubundan vatandaşımızın rahat bir şekilde spor yapabilmesi için tesisleşmenin önünü açtık“ diyerek konuşmasına başlayan Yıldırım, “Parklarımızdan tutun da salonlarımıza varıncaya kadar, spor yapmak isteyen komşularımıza en güzel imkânları sunmaya gayret gösterdik. Sporun, insan sağlığı için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Değişen dünyanın dijital bağımlılıkları; gençlerimizi, spora teşvik etme noktasında bize sorumluluk yüklüyor. Dileğimiz o ki; gençlerimiz, sporu izlemekle kalmasın. Futbol müsabakalarını televizyon ekranından nasıl heyecanla takip ediyorlarsa, aynı heyecanla sahalarda ter döksünler istiyoruz” dedi.

“SPORU ÜMRANİYE’DE YAYGIN HALE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Göreve geldikleri ilk günde itibaren spor yatırımlarına hız kazandırdıklarını belirten Yıldırım, “Basketbol sahalarımızın sayısını arttırıyoruz. Bir yandan var olan spor alanlarımızı yeniliyor, öte yandan Ümraniye’mize yeni çok amaçlı sahalar kazandırıyoruz. Sporu Ümraniye’de daha yaygın hale getirmek için hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

“OLİMPİYATA EV SAHİPLİYİ YAPABİLECEK”

Proje çalışmaları devam eden Spor Köyü hakkında da bilgi veren Başkan Yıldırım, “Tüm etaplarıyla bittiği zaman atletizm pisti, futbol sahası, bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları, okçuluk alanı, güreş meydanı, kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı salon, tenis kortları ve motorlu sporlar merkezi ile modern ve birçok spor dalına hizmet sağlayabilen kompleks, bir merkez haline gelecek. Belki de, ileride düzenlenecek bir olimpiyata ev sahipliği yapabilecek nitelikte olacak” dedi.

“MALZEMELERİN DESTEĞİNİ SAĞLIYORUZ”

Yıldırım son olarak, “Tüm bu yatırımlarımızı sporseverlerimizin ve sizin gibi kıymetli kulüplerimizin hizmetine sunuyoruz. Amatör kulüplerimize destek sağlamak noktasında da elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Bugün, altyapıdan; Bölgesel Amatör Lig’e kadar farklı kulvarlarda mücadele eden 13 amatör futbol kulübümüze destek programımız vesilesiyle bir aradayız. Bu destek programımızın içeriğinde neler var? Her hafta antrenman ve müsabakalar için gönderdiğimiz otobüslerden; müsabakalarda bulunması zorunlu olan ambulanslara kadar birçok hizmet sağlıyoruz. Ayrıca amatör kulüplerimize yağmurluktan topuna,eşofman takımından ayakkabısına varıncaya kadar, eldiven, bere ve çorap gibi malzemelerin desteğini sağlıyoruz. İnşallah özverili çalışmalarınızın ve sağladığımız desteklerin meyvesini göğsümüzü kabartacak başarılar ile toplayacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kulüplerimize önümüzdeki müsabakalarında başarılar diliyor, sizleri sevgiyle selamlıyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

Konuşmaların ardından, Hekimbaşı’nda yer alacak olan Spor Köyü Projesi’nin videosu izlendi. Tören, ekipman dağıtımının ardından sona erdi.

KULÜPLERE BİNLERCE MALZEME

Dudulluspor (Bölgesel Amatör Lig),İnkılapspor (Bölgesel Amatör Lig), Yamanspor (Süper Amatör Lig), İstanbul Mesudiyespor (Süper Amatör Lig), Karabekirspor (1. Amatör Lig), Kemerderespor (2. Amatör Lig), IhlamurkuyuBirlikspor (Altyapı), Atakentspor (Alt Yapı), Esenevlerspor (Alt Yapı), Ümraniye İstiklalspor (Alt Yapı), Erse Madenlerspor (Alt Yapı), Ümraniyespor (Alt Yapı) ve Ümraniye Çakmak Gençlik Spor Kulübü (Alt Yapı)’ne; penye antrenman tişörtü, polo micro antrenman tişörtü, polytecmicro antrenman tişörtü, antrenman eşofman takımı, fermuarlı antrenman takımı, lycra içlik penye, yağmurluk, futbol topu (5 numara), bere, çorap, kaleci eldiveni, düdük, kronometre, antrenör eşofmanı ve spor ayakkabı desteğinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183