Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

99 sporcu Maltepe açıklarında Cumhuriyet için kulaç attı

Maltepe’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sabahın erken saatlerinde başladı. Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce Cumhuriyet’in 99’uncu yılına özel 99 sporcuyla yüzme yarışması düzenlendi. 1923 metre mesafede kadınlar ve erkekler kategorisinde düzenlenen ve nefes nefese geçen yarışma tezahüratlar eşliğinde başladı. Belediye tarafından dağıtılan tişörtler ve bayraklarla adeta bir renk cümbüşü oluşturan onlarca Maltepelinin heyecanlı bekleyişleriyle yarış sonuçlandı. Kadınlar kategorisinde İpek Burcu Aydıner birinci, Melis Özer ikinci ve Eda Sayın üçüncü oldu. Erkeklerde ise Özkan Dizer birinci, Beysat Nobonipour ikinci ve Duygun Yurtel üçüncü oldu.

Cumhuriyet coşkusuna eşlik eden marşların da renk kattığı etkinlik sonrası birincilere kupa ve ödülleri Belediye Başkan Yardımcıları Savaş Eroğlu ve Yahya Han ile Meclis üyeleri ve görevli isimler tarafından verildi.

BAŞKAN KILIÇ’IN MESAJINI İLETTİ

Programı dolayısıyla etkinliğe katılamayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın kutlama mesajını ileten Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, Cumhuriyet’in 99. yılına vurgu yaparak 100. yıla daha güçlü adımlarla girilmesi gerektiğini ifade etti. Eroğlu, Başkan Kılıç’ın selam ve sevgileri de katılımcılara iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183