Öne Çıkanlar ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek

Bu haber kez okundu.

Zafer Partisi'nde istifa: Partinin kurucularından Hakan Ayaz istifa etti

Zafer Partisi İstanbul İl Teşkilatında bir istifa olayı yaşandı. Zafer Partisi kurucu İstanbul il başkanı Hakan Ayaz sert açıklamalar yaparak istifa ettiğini duyurdu. Ayaz, Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ'a yakınlığıyla da biliniyor. 

Ümit Özdağ'ın "yeni yol arkadaşları" arasında maddi menfaat peşinde olanlar, şantaj iddiaları ile gündeme gelenler, tarikat şeyhleriyle fotoğrafları olanlar ve "Anavatan Partisi döneminin sarı papatyaları gibi liyakatsiz olmalarına rağmen cinsiyet kotası sebep gösterilerek dilekçe yazamayacak nitelikte hanımefendiler" olduğunu belirten Hakan Ayaz, "Varını yoğunu bu dava uğruna vermiş Türk milliyetçilerine karşı bu profilde şahısları tercih etmek midir ahlak, vefa?" diye sordu.

Ayaz'ın yayınladığı açıklama şöyle;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183