Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Vahit Tayfun Küçükçekmece için aday adaylığını açıkladı

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin saha çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

İstanbul için büyük önem arz eden Küçükçekmece için Türkiye İttifakı Partisi önemli bir çalışma yürütüyor. Türkiye İttifakı Küçükçekmece İlçe Başkanı Vahit Tayfun, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyurdu.

Türkiye İttifakı İstanbul İl Başkanlığı’nda yaptığı aday adayı duyurusunda konuşan Tayfun, “Seçimlere iddialı bir şekilde giriyoruz, yerel seçimlerde adımızdan söz ettireceğiz” dedi.

TAYFUN: AMACIM HER ZAMAN HUZURLU BİR İLÇE YARATMAK OLDU

Çocukluğunun Küçükçekmece’de geçtiğini ve şimdi ise önemli bir adım atarak ilçesine borcunu ödemek istediğini söyleyen Vahit Tayfun, “Allah'ın izniyle halkımızın desteği ile bunu başaracağıma inanıyorum. Ben Iğdır ili Tuzluca ilçesi Kalaca köyünde 1984 yılında dünya geldim. Öğrenim durumum lise ve açık öğretim olarak devam etmektedir.

İstanbul’da Küçükçekmece ilçemizde ikamet etmekteyim. Çocukluğum İlçemiz Küçükçekmece’de geçti. İlk iş hayatımda ilçemizin sorunlarını dile getirmek için Küçükçekmece Haber gazetesini çıkardım. Gazetenin imtiyaz sahibi olarak amacım ilçemizin sorunlarını belirlemek ve yetkililere duyurmaktı. İlçemizin huzurlu güvenli bir ilçe olmasını sağlamaktı. Çocukluğumdan beri hayalim Küçükçekmecemizin ülkemizde ve dünyada en gelişmiş yaşanılır ilçelerinden biri olarak görmekti. Şimdi bu arzumu yerine getirmek için önemli bir adım atıyorum. Siz değerli Halkımızın hizmetinde olmak hayallerimi gerçekleştirmek için Küçükçekmece Belediye başkanlığına adayım.” dedi.

“BELEDİYEMİZDE BİZİM GENÇLERİMİZ ÇALIŞACAK”

Belediyede dışarıdan kişilerin istihdam edildiğini de söyleyen Tayfun, “Türkiye İttifakı Partisi’nin bir üyesi olarak amacımız güzel bir gelecek, şeffaf bir yönetim. Halkıyla iç içe çalışan bir belediye başkanı olmak. Amacımız hizmet ve halkımızın mutluluğudur. Küçükçekmece Belediyesi olarak Küçükçekmece gençlerini belediyemizde çalışmalarını sağlamak bugün olduğu gibi Küçükçekmece’de ikamet etmeyen insanlar çalışıyorlar buna karşı değilim fakat en azında bizim gençlerimizin de belediyemizde işe alınması doğal bir haktır. Gençlerimize önem vermek ilçemizin geleceğini açısından oldukça önemlidir.” dedi.

“YAŞAMAK HER İNSANIN HAKKI, BUNU GERÇEKLEŞTİRECEK TÜRKİYE İTTİFAKI”

Vahit Tayfun konuşmasını şöyle sonlandırdı;

“Bir turizm şirketi sahibi ve işletmecisi olarak ilçemizin sorunlarını yaşayarak görüyorum. Çözümü ise yeni oluşumlara inanmak ve bu oluşumları iktidara taşımakta görüyorum. Bir yere takılmak, değişmemek, farklılığı denememek bir halkın kaderi olamaz. Bu nedenle değişim için Halkımıza inancımız sonsuzdur. “İnsanca bir ilçede yaşamak her insanın hakkı, bunu gerçekleştirecek ise Türkiye İttifakı” sloganımızla saygıyla halkımıza ve Küçükçekmecemize duyurumuzdur.” KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183