Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi haberdesiniz GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Tüm siyasi partiler il il, ilçe ilçe adaylarını ve aday adaylarını açıklıyor

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin saha çalışması hızlandı. Başta iktidar partisi AK Parti ve ana muhalefet partisi CHP olmak üzere tüm siyasi partiler il il, ilçe ilçe adaylarını ve aday adaylarını açıklıyor.

2019'da CHP'ye geçen Küçükçekmece Belediyesi, gerek kendi başına gerekse İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak için büyük önem arz ediyor. Bu düşüncelerle hareket eden AK Parti de Küçükçekmece'yi geri almak için büyük bir çalışma yürütüyor.

"KÜÇÜKÇEKMECE'Yİ GERİ ALACAĞIZ"

Saha çalışmasını yürüten AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Yıldız, "Küçükçekmece 2019'dan bu yana yaklaşık 5 yıl kaybetti. 31 Mart 2024'te inşallah Küçükçekmece'yi geri almamızla birlikte bu kayıp yılları hızlı bir şekilde geri getireceğiz. Halkımız da yılların boşuna aktığını bilerek buna göre sandığa gidecektir. Ben Küçükçekmece için merkezi otoriteyle aynı tarafta olmanın faydalı olacağını, ilçeye ve insanımıza büyük bir kazanım sağlayacağı görüşündeyim. İnşallah 2024'te bu yola hep beraber gireceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183