Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Tanrıverdi; Cumhuriyet Halk Partisi hayatımın bana kazandırdıkları saymakla bitmez

Şişli’de partisinin çeşitli kademelerinde 30 yıldır siyaset yapan Av. Hıdır Tanrıverdi, CHP Şişli Belediye Başkan Aday Adayı olarak CHP Şişli İlçe Başkanı Av. Tamer Özcanlı’ya dosyasını teslim etti. İlçe Başkanlığında kendisini desteklemek için gelen partili yol arkadaşlarına yönelik açıklama yapan Tanrıverdi, partisinin oy oranını Şişli ve İstanbul’da en yükseğe çıkarmak için çalışacağını ifade etti. CHP Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Av. Hıdır Tanrıverdi, konuşmasının devamında şunları söyledi; Cumhuriyet Halk Partisi hepimizin en kıymetli hazinesidir. Av. Hıdır Tanrıverdi olarak hayatımın 30 yılını Cumhuriyet Halk Partisi’ne vakfettim. Partimizin İl ve ilçe örgütleri içerisinde her kademede ilçe yöneticiliği, milletvekili adayı, İl Disiplin Kurulu üyeliği, 2 dönem ilçe başkanlığı görevlerinde bulundum. Görev yaptığım her makamda tek hedefim partimin iktidar olması için mücadele etmek olmuştur ve bunu da başardığımı düşünüyorum. Geride bıraktığım bir defo veya partimin ilkeleri ile bağdaşmayan gayri ahlaki hiçbir tutum ve davranışım olmamıştır.

TANRIVERDİ: BİRİKTİRDİĞİM TECRÜBELERİMİN PARTİME KATKI SUNACAĞINA İNANIYORUM

58 yaşındayım, 30 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi hayatımın bana kazandırdıkları saymakla bitmez, o yüzden bana Cumhuriyet Halk Partisi nedir diye sorulsa, ‘Zenginliktir’ diyebilirim, ‘Umuttur’ diyebilirim, ‘Baba Ocağıdır’ diyebilirim ve öyle bir zenginlik ki hiçbir para birimi satın alamaz. Çok kritik bir dönemde bu göreve talip olduğumun farkındayım, önümüzde partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni ikinci yüzyıla ve iktidara taşıyacak bir seçimin yaklaşmakta olduğunu görüyorum. Bundan dolayı çok daha büyük bir azim ve şevkle çalışacağıma söz veriyorum. Geçmişte biriktirdiğim tecrübelerimin bu dönemde Şişli’de partimin önünü açacağına eminim.

“SARAY REJİMİNİ YIKTIĞIMIZ GÜN ‘KAZANDIK’ DİYECEĞİZ”

Partimiz Şişli’de her zaman önde olmuştur. Bu konuda hiçbir tereddütüm bulunmamaktadır. Ancak gelinen bu süreçte Şişli’de almış olduğumuz oy oranı partimiz için yeterli değildir. Çünkü bizim hedefimiz sadece Şişli’den ibaret hiç değildir. Bizim hedeflerimiz büyük. Hedefimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 seçimlerinde tüm siyaset literatürünü darmadağın ederek başarı sağlamış olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun almış olduğu oy oranını çok üste çıkarmaktır. İstanbul’daki 14 ilçe belediye sayımızı 39’a yükseltmek olmalıdır. Ben başarıyı bu şekilde tanımlıyorum. Biz ancak Saray rejimini yıktığımız gün ‘Kazandık’ kelimesini kullanacağız. Hep birlikte kazanacağımız o günler yaklaşıyor, göreceğiz. Göreceğiz mavi ışığı M. Kemal Atatürk’ün gözlerinde ve ona olan sonsuz sevgimizle. Ahmet Arif’in dizelerinde söylediği ‘Maviye maviye çalar gözlerin, yangın mavisine rüzgarda asi, Kersem, senden garrısına yoksam. Bozuksam. Can benim, düş benim, ellere nesi. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Fidan Uğur-KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183