Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Taner Uluğ, Esenyurt için göreve hazır

Esenyurt Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu yapan Taner Uluğ, aktif siyasetin içerisinde 28 yıldır yer aldığını Esenyurt’ta CHP gençlik kolları başkanlığı ardından ilçe yönetiminde münferit görevler aldığını, seçim koordinasyonunda bulunduğunu, Esenyurt'ta belediye meclis üyeliği ve birçok sivil toplum örgütünde yer aldığını söyleyen Uluğ, ‘’2024 yılında yapılacak yerel seçimler ile ilgili Esenyurt Belediye Başkan Aday adaylığı müracaatı kararı almış bulunuyorum’’ dedi.

ULUĞ: TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM

Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Taner Uluğ, “ilçe başkanımıza, aynı zamanda partimize emek vermiş olan parti üyelerimize, Esenyurt’ta ki STK’lara, kanaat önderleri ve aynı zamanda Esenyurt’un yağmurunu çamurunun içinden gelip bu günlere kadar ölümüne mücadele vermiş arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.” dedi.

Uluğ, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Esenyurt Belediye Başkanlığına, Meclis Üyesi Aday adaylığına müracaat eden arkadaşlarıma sizin huzurunuzda başarılar diliyorum” dedi.

“ESENYURT’TAN YAKTIĞIMIZ MEŞALE TÜM İSTANBUL’U AYDINLATSIN”

Yerel seçimlerin önemine değinen Uluğ, “Ekrem Başkanla da İstanbul'da yakacağımız bu meşalenin tüm Türkiye'yi aydınlatmasını istiyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde ‘de bu tarz girişimlerimiz oldu fakat partimiz değişik yollarda arkadaşlarımıza görev verdi yine partimizin yanında olduk ve bu alanda mücadele eden arkadaşlarımızın genelden genele kadar hep beraberinde olduk Esenyurt’ta birçok yerel ve genel seçim oldu. Bu süreç içerisinde şu anda bizim çıktığımız bu yol Esenyurt’tan yaktığımız bu meşalenin İstanbul'u aydınlatmasını Ekrem başkanla yeniden kazanmak ve Ekrem başkanla da İstanbul'da yakacağımız bu meşalenin tüm Türkiye'yi aydınlatmasını istiyoruz arkadaşlar amacımız dileğimiz çalışmalarımız büyük olacaktır.” dedi.

“BU SEÇİM SIKINTILARDAN ÇIKIŞIMIZ OLSUN”

Genel seçimlerin ardından ülkedeki siyasi durumu hatırlatan Uluğ, “Ülkemizin 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra içerisinde bulunmuş olduğu şartlar koşullar kriterler sosyal alanda siyasal alanda ekonomik anlamda arkadaşlar ortadadır. Zor ve sıkıntılı bir sürecin içerisinde yaşıyoruz ve bunun beraberinde biz 31 Mart 2024 yerel seçimlerindeki çocuklarımızın gençlerimizin kadınlarımızın işçilerimizin çiftçilerimizin köylülerimizin ve bu ülkedeki sanayicilerimizin ve aynı zamanda seksen altı milyonun çıkışı olarak görüyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Uluğ konuşmasını şöyle sonlandırdı;

“Ben çok fazla konuşmak istemiyorum bugün burada şuana kadar Esenyurt ilçe başkanlığına meclis üyeliği müracaat yapan arkadaşlarıma belediye başkan aday adaylığı müracaatı yapan arkadaşlarıma sizin huzurunuzda başarılar diliyorum. Aynı zamanda ilçe başkanıma ilçe yöneticilerime ilçe sekreterime ve yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. İlçe başkanımız da o güzel sözlerinden ötürü teveccüh ettiler. Kendilerini de ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum hepinize saygılar sunuyorum.” KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183