Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Sarıgül; İktidara hazırlık merkezlerimizi halkımızın hizmetine açıyoruz

Pazar günü Türkiye Değişim Partisi, Esenler İlçe Başkanlığı’nın açılış törenine beraberindeki yüzlerce partilinin oluşturduğu araç konvoyu ile katılan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye’de siyasetin önemli bir değişime ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, ‘Türkiye Değişim Partisi olarak ülkemizin yeni bir enerjiye ihtiyacı olduğu artık çok açık. Bizlerde yaşanan sorunlara çare bulmak, bu değişimin gücü olmak için yollardayız. Bu değişimi de gerçekleştirecek olan partinin Türkiye Değişim Partisi olduğuna inanıyoruz. TDP kucaklayıcı bir partidir. Memleketi toparlamak için yollardayız. Siyasete saygınlık kazandırmak için yollardayız. Gençlerimizin siyasete alet edilmesine karşıyız. Bir gencimiz uyuşturucu kullandı diye siyasete alet edilmesine kesinlikle karşıyız. Siyasete ayrıca devlet memurlarının alet edilmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Siyasetin muhatapları yine siyasilerdir’ dedi.

“SİYASETE NEZAKET VE ZARAFET GETİRECEĞİZ”

Açılış töreninde konuşan Sarıgül, ‘Partimiz davasına inananların partisidir. Türkiye Değişim Partisi’nde davasına, mücadelesine, milli birliğimize, beraberliğimize inanan arkadaşlarımızla yola çıktık. Şuna içtenlikle inanmanızı istiyorum. İnanmayan on bin kişi ile olacağına, inanan yüz kişi ile kazanacağız. Geçen hafta parlamentoda tatsız olaylar yaşandı. Türkiye Değişim Partisi iktidarın da parlamento saygınlığını koruyacak. Dışarıdan hiçbir bakan olmayacak. TDH siyasete nezaketi ve zarafeti getirecek. Siyasetin dilini biz değiştireceğiz. Bugün iktidarda olanlar muhalefete düştükleri zaman kendilerine nasıl davranılmasını istiyorlarsa muhalefet partilerine öyle davranmalıdırlar. Öteki taraftan da bugün muhalefette olanlar yarın iktidara geldikleri zaman kendilerine nasıl davranılmasını istiyorlarsa bunun sorumluluğunun bilinciyle davranmalılar ‘ diye konuştu.

“GENÇLERİMİZİ SİYASETİN MALZEMESİ YAPMAYACAĞIZ”

Partisinin iktidar olduğunda hayata geçirecek bazı çalışmalarına değinen Sarıgül, ‘Çağın hastalığı bizi bölmek ve parçalamak isteyenler, hasetler, fesatlar, münafıklar, gençlerimizi uyuşturucu batağı içerisine sürüklemekteler. Bunu her gittiğim yerde görüyorum. Türkiye Değişim Partisi olarak uygulamaya koyacağımız kampanya ile gençlerimizi inşallah uyuşturucudan kurtaracağız. Uyuşturucu kullanan genç Türkiye Cumhuriyeti’nin evladıdır. İnşallah bu gençlerimizi uyuşturucu batağından yüzde yüz kurtaracağız. Beş buçuk milyon yurttaşımız var ve bunları siyaset malzemesi yapmadan, oy avcılığı yapmadan EYT’li yurttaşlarımızın sorunlarını çözen parti TDP olacaktır. 3600 ek gösterge ile ilgili yaşanan sorunları mutlaka çözeceğiz. Engelliler Bakanlığı’nı kurmak inşallah bizlere nasip olacak’ dedi. FİDAN UĞUR / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183