Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

MHP cephesinden İstanbul için iddialı sözler

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter bölge Milletvekilleri olarak uzun zamandır özellikle 1 Bölge başta olmak üzere saha çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde devam ettirdik. Milletvekillerimiz, MYK Üyelerimiz ve hepsinde daha önemlisi İlçe Başkanlarımızla, ilçe yöneticilerimizle, İl Başkanımız ve İl yöneticilerimizle hep birlikte 2018 yılının 24 Haziranından sonra sahada olduk. Şimdi 14 Mayıs Genel seçimlerinde en iyi sonucu almak istiyor ve bunu hep birlikte başaracağız buna inancım tamdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla seçilmesine Milliyetçi Hareket Partisinin TBBM de Milletvekili sayısının üst seviyeye çıkartılması hedefimizdir. Bunu hep birlikte başaracağız.

İnançla ve samimiyetle belirtmek isterim ki; İstanbul’da 1 Bölge tüm Türkiye’de herkesin hem hayranlığını kazanacak ve herkes şok olacak. Kimsenin tahmin etmediği ama bizim inandığımız başarıya biz birlikte ulaşacağız. Özellikle vurgulamak isterim,1. Sırayla 35.sıra arasında hiçbir fark yok. Hepimiz biriz aynıyız, kardeşiz. İlçe Başkanlarımız, ilçe yöneticileri, Ülkü Ocaklarımızla ve gönlü vatan sevgisiyle dolu her insanımızla kenetlenerek 14 Mayısta hak ettiğimiz, layık olduğumuz başarıya inşallah ulaşacağız dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183