Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb

Bu haber kez okundu.

Mesut Kösedağı, kendisini destekleyen Kadıköylülere buluştu

Cumhuriyet Halka Partisi’nde 16 yaşından beri aktif siyaset yapan ve çeşitli kademelerde görevler alan, CHP İBB Grup Sözcüsü olarak siyasi çalışmalarına devam eden Mesut Kösedağı, CHP Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Aday adaylık resmi başvurusunun ardından kendisini destekleyen Kadıköylülerle aday adaylık açıklama toplantısında buluşan Kösedağı, Wyndam Grand Kalamış Otel’de büyük bir coşkuyla karşılandı. Partililer, STK temsilcileri, Muhtarlar, sanatçılar, akademisyenler, ulaşım sektörünün paydaşları, iş insanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Kadıköy’e neden belediye başkanı olmak istediğini anlatan Kösedağı, ‘Yirmi yıllık siyasi hayatı ve yerel yönetimde edindiği tecrübeyi birleştirerek Kadıköy’e değer katacak projeleri hayata geçireceğini ve Kadıköy’ün ‘Mesut’ olacağını’ söyledi.

‘DEĞİŞİM BİR DEVRİMDİR’

Salona eşi Nihal Kösedağı ve oğlu Ali Kösedağı ile gelen CHP Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Kösedağı, toplumun geleceği olan çocuklara iyi bir gelecek hazırlama sorumluluğuyla siyaset yaptığını ifade ederek, ‘Bütün çabamız çocuklarımıza ve ailelerimize kendilerini güvende hissedecek geleceğe umutla bakacak huzurlu ve müreffeh bir ülke bırakmaktır’ dedi. 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önderliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni iki kazandıklarını hatırlatan Kösedağı, ‘ 2019’da İstanbul’u aldığımız zamanı hatırlayın. Ertesi gün sokağa çıktığımızda aldığımız ferah nefese, sevince bugün tekrar yaşamaya ihtiyacımız var. Biz biliyoruz ki, 2024 yerel seçimlerinde Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel liderliğinde de başarımızı kat kat artırarak tüm Türkiye’ye sosyal demokrat belediyeciliği yayacağız! Şunu da biliyoruz ki, dünyayı değiştirmek için bireyi değiştirmek, gerek. Bizler değişimi sadece isimlerin ya da parti kadrolarının yer değiştirmesi olarak görmüyoruz, değişim bir devrimdir. Çocuklarımıza en iyisini vermek için bizler de değişmeli ve gelişmeliyiz’ diye konuştu.

‘KADIKÖY’Ü DEĞİŞEN DÜNYA DİNAMİKLERİNE UYGUN HALE GETİRECEĞİZ’

CHP Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Kösedağı daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü; 5 yılı muhalefette 5 yılı iktidarda olmak üzere 10 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yapıyorum. İktidarda olduğumuz 5 yılda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile edindiğimiz tecrübeyle birlikte İstanbul’un yerelde yaşadığı tüm sorunları ve bu sorunları aşmak için kullanılan tüm çözüm yollarına hakimim. Yeni dönemde, Kadıköy Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle bu yatırımları katlayacağız. Sadece İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile değil, bütün bu yatırımları yaparken, bize yol gösterecek 21 mahalle muhtarımızla bu süreci planlayacağız. Çünkü belediye başkanı olduğumda, muhtarlarımızla, STK’larla ve bütün paydaşlarla ortak akıl doğrultusunda hizmet edeceğiz. Ciddi bir kadroyla, yıllardır Kadıköy’ü değişen dünyanın dinamiklerine uygun hale getirmek için çalışıyoruz.

‘KADIKÖY’DE YAŞAYAN HERKESİN SESİ OLACAĞIM’

Dünya standartlarında değişen teknolojik yerel yönetim uygulamalarını şehir plancılarımız, mimarlarımız, hukukçularımızla yakından takip ediyoruz. Geniş bir teknolojik çerçevede ilçemizin dijital dönüşümünü gerçekleştirmeyi planlıyorum.
Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından sürdürülebilir enerji projelerine kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, Kadıköy’ü Türkiye’nin ilk dijital ilçesi olarak konumlandırmak istiyorum. Amacım Kadıköy’ün ve Kadıköy halkının yaşam tarzını, demokrasiyi, laikliği ve Kadıköylünün önceliklerini her platformda korumak olacak.  Kadıköyü’müz, farklı kesimlerin bir arada yaşayabildiği, her etnik kimliğin kendisini değerli hissettiği bir kent. Herkesin sesi olacak, her Kadıköylünün sorununu önemseyecek ve bir arada yaşamanın sorumluğunu bilecek bir belediye başkanı olacağımın sözünü veriyorum. Ben Mesut Kösedağı; örgüt emekçisi, yerel yönetim tecrübesi, Kadıköy’e değer katacak projeleriyle, Kadıköy sevdalısı bir genç olarak Kadıköy Belediye Başkanlığı’na adayım. Kadıköy Mesut olacak. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183