Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece turizm cazibe merkezi olacak

İş ve siyaset dünyasında uzun yıllardır aktif roller üstlenen Barış Boyacı, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Boyacı, ekonomik potansiyelinin çok altında olduğunu söylediği Küçükçekmece’de uluslar arası bir yat limanı oluşturmayı hedefleyen Barış Boyacı özellikle Ortadoğulu yat sahipleri başta olmak üzere dünyanın her yanından yat sahiplerini ilçemize çekerek, bölgeyi bu anlamda bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

KÜÇÜKÇEKMECE’Yİ TURİZM CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEK

Küçükçekmece ile ilgili projelerini anlatan Boyacı, “Bu meyanda katma değerli fikir ve projeler çerçevesinde oluşturulacak fonlar vesilesi ile ihtiyaç sahibi insanların yaşam konforunu arttırmayı hedefleyen Barış Boyacı, aynı zamanda oluşturulacak kent karakteri ve kent kimliği çerçevesinde istihdam artışı sağlamayı da planlamaktadır. Bu perspektifle ilgili kurum ve kuruluşların onayını alarak, Küçükçekmece ilçesinin ismini ve logosunu değiştirerek ilerleyen zamanlarda gerçekleştirilecek fuar ve etkinliklerde uluslararası tanınırlığı ve bilinirliği arttırmayı planlamaktadır. Barış Boyacı, ilçeyi Ortak Akıl ile yönetmeye talip olduğunu ifade etti. Bu meyanda, ilçeye verilecek yeni ismin belirlenmesi için, kazananların ödüllendirileceği, bir kamuoyu yoklaması yapılacağını ve yeni ismin halka açık bir oylama ile belirleneceğini ifade etti.

Küçükçekmece ilçesinde uluslar arası bir yat limanı oluşturmayı hedefleyen Barış Boyacı özellikle Ortadoğulu yat sahipleri başta olmak üzere dünyanın her yanından yat sahiplerini ilçemize çekerek, bölgeyi bu anlamda bir cazibe merkezi haline getirmeyi planladığını ifade etti.

Barış Boyacı, İstanbul gibi kıymetli bir şehrin her noktasının doğru değerlendirilebilmesi durumunda turistlerin ilgi odağı haline gelebileceğine inanıyor. Öyle ki, Küçükçekmece ilçesinde var olan ve bugüne kadar yeterince istifade edilemeyen tarihi eserlerin ilçe istihdamına ve bilinirliğine sağlayacağı katkıyı küçümsememek gerekir dedi.” diye konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞINA DEĞİL, VATANDAŞIMIZIN DERTLERİNE TALİBİM”

Barış Boyacı sözlerini şu şekilde sonlandırdı;

Başta teşkilatım olmak üzere, ilçemizde var olan tüm sivil toplum kuruluşları ile muhtarlarımız ile ilçemizin kanaat önderleri ile birlikte herkes ve her kesimi sevgi ile kucaklayarak, farkımızı fark ettirerek, belediyemizin mührünü yeniden kurucularından olduğum Ak Partimize kazandıracağız. Akabinde hükümetimizin de desteği ile kentsel dönüşüm ve yeni ıslahla ihdas edilecek arsalarımızla ilçemizi depreme dayanıklı, yeni bir renk kimliği ile birlikte, yeni bir mimari kimlik ile ada bazında tedricen yeniden imar edeceğiz. Profesyonel ekibimiz ile prestijli ve yüksek vizyonlu projelerimiz ile de değişecek şehrimizi yeni ismi ile İstanbulumuzun 365 günü hareketli, marka değeri yüksek moda ve turizm festivalleri ile başta Ortadoğu’dan işadamları ile yapmış olduğumuz istişarelerde yatırımına pozitif bakılan uluslararası yat, tekne limanı ile yat ve deniz araçları fuarı, ilaveten denizde yer alacak Gemi AVM olmak üzere farklı ülkelerden yatırım çeken bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Böylelikle ilçemizde oluşacak ticari sirkülasyon ile katma değerli birçok proje ile husule gelecek kaynaklar ile ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faturalarına katkı sağlayarak, sosyal manada desteklemiş olacağız. Bu meyanda hedefimiz insan merkezli sosyal belediyecilik olacaktır. Yaklaşık 38 yıllık siyasi birikimlerimiz ve 5 yıllık belediyecilik tecrübelerimiz ile halkımıza hizmetkarlığa hazır olarak, mütevazı kişiliğimiz ile belediye başkanlığına değil, vatandaşlarımızın dertlerine derman olacak samimi dostluğuna talibiz. İcraatlarımızla Kazanan Küçükçekmece, Kazanan İstanbul’umuz, Kazanan Türkiye’miz olacak. Hedefim Küçükçekmecemizi, yeni ismi ile yeni amblemi ile yeni vizyonu ile küçük İstanbul yapmak.

SİYASİ KARİYERİ

Ak Parti’nin kurucularından olan Barış Boyacı, İstanbul’un Fatih ilçesinde uzun yıllar faaliyet göstermiş bir siyasetçi. 1990’lı yıllarda Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde siyaset yaşamına başlayan Barış Boyacı Fazilet Partisi kapatıldıktan sonra Erdemliler Hareketinde yer alarak Ak Parti’nin Fatih’te kurulmasında rol oynamış ve kurucu ilçe başkan yardımcısı olarak görev almıştır. Pek çok sivil toplum kuruluşunda görev almış olan Barış Boyacı, bu anlamda ihtiyaç sahibi insanlar ile iletişimini güçlendirirken ihtiyaç ve talepleri ilk elden gözlemleme ve destekleme şansı yakalamıştır.

Bugüne kadar yaptığı tüm siyasi çalışmalarda sosyal yönetişim kavramı temelinde hareket eden Barış Boyacı, özellikle sosyal belediyecilik kavramı özelinde çalışmalar yapmaktadır. Yol, asfalt, teretuar vs. gibi rutin hizmetlerin en iyisinin yapılabilmesi için iyi bir kadronun yeterli olduğunu ifade eden Barış Boyacı, rutin belediyecilik hizmetlerine talip değilim, istihdam odaklı sosyal belediyecilik yapmaya talip. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183