Öne Çıkanlar kent yaşam gazetesi Mehmet Deniz Stuttgart Ares vedat bilgin Engelliler 5 Yıldızlı Tatil Yaptı

Bu haber kez okundu.

Kırka yakın kadın siyasetçi meclis üyesi aday adayı oldu

Cumhuriyet Halka Partisi’nde 31 Mart’ta gerçekleşecek mahalli idareler seçim takvimi işlemeye başladı. Bu amaçla 28 Kasım olarak ilan edilen İl, ilçe belde belediye başkanlıkları ile meclis üyeliği aday adaylık başvuruları 5 Aralık tarihine uzatıldı.

Tüm ilçelerde başvurular devam ederken CHP Şişli ilçe Başkanlığı’nı ziyaretimiz sırasında çok sayıda kadın meclis üyesi aday adayının ilçeye yerel yönetimlerde görev almak için başvurduğunu gördük. Halen Meclis Üyesi olarak görevlerine devam eden CHP Hukuk Komisyonu Başkanı Seval Adalı, meclis üyeleri Fatoş Kabataş Hamzalı, Güler Dağıdır, CHP Şişli Kadın Kolları Başkanı Canan Şahin,  Hünkar Çakmak, Gaye Köseler, Betül Adatepe, Nuray Öz Kurçaloğlu başta olmak üzere kırka yakın kadın siyasetçi meclis üyesi aday adayı oldu. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183