Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Iğdır’ın ortak aklı Cantürk Alagöz

Burukan aşiretine mensup siyasetçi, iş insanı, kanaat önderi, çiftçi ve bürokratlardan oluşan 200 kişilik aşiret mensubu AK Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptılar.

Toplantıya, Burukan Aşiretine mensup Siyaset Camiasından AK Parti Iğdır Milletvekili Aday Adayı Umut Yılmaz, AK Parti Iğdır Merkez İlçe Başkanı Güven Demirel, AK Parti Iğdır İl Bşk. Yard. Said Karakuş, Eski İl Genel Meclis Başkanı İdris Akkuş, Eski Merkez İlçe Başkan Yard. Mehmet Akkuş, Ak Parti Eski İl Başkanı Ak Parti aday adayı Ömer Armağan yanısıra Eski Milli Eğitim Müdürü Tahir Kaman, Vanspor Başkanı Ferhat Kıyak gibi isimlerde katılım sağladı.

“IĞDIR’I AYRIM YAPMADAN EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK”

Toplantıda açılış konuşması Vanspor Başkanı Ferhat Kıyak, hayatı boyunca insanların onur duyduğu anlar olduğuna vurgu yaparak, söyle konuştu;

“Ben bugün Burukanlı olduğum için gurur duyuyorum, bu manada bugün buraya geldiğiniz için bütün büyüklerimin ellerinden öpüyorum ve hepiniz hoş geliniz diyorum. Bir gurur duyduğum anda bugün burada kısa süre önce tanıdığım Cantürk abimin yanında olmamdır. Şunu da bilmeniz isterim ki; Cantürk bey Iğdır’ın her köşesinde din, dil, ırk ayrımı yapmadan her birinizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum, Allah eksikliğini vermesin.  Ak Parti’den belki içinizde bazı bireylerin yaptığı hatalardan dargın olmuş olanız vardır, fakat dargınlığı bir yana birakıp gün birlik olma günüdür.” dedi.

“IĞDIRLILARIN GÖNLÜNÜ FETHETMİŞTİR”

AK Parti Iğdır Milletvekili Aday Adayı Umut Yılmaz ise; “Cantürk bey Iğdır Spor ve istihdama yönelik yatırımları ile Iğdırlıların gönlünü fethetmiştir. AK Parti adaylığı ile de toplumun her kesimine önyargısız ulaşmaya çalışan, bu manada şehrimizde birliği sağlayan iyi yürekli abimizdir.” şeklinde konuştu.

AK Parti Iğdır Merkez İlçe Başkanı Güven Demirel de, desteklerini esirgemeyen aşiret mensubu herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Çıktığımız bu yolda Rabbim bizi utandırmasın.” diye konuştu.

ALAGÖZ: İŞSİZLİĞİ ÇÖZMEYİ KENDİMİZE HEDEF KOYDUK

Desteklerin veren herkese teşekkür ettiğini dile getiren AK Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, “Öncelikle bu toplantıya öncülük eden herkese ve Ferhat kardeşime teşekkür ediyorum. Ferhat kardeşim, Van’dan işini gücünü bırakmış burada benim için emek veriyor. Iğdır Sporla birlikte Iğdır’da birlik berberliği sağladık, bütün Türkiye nerdeyse Iğdır Sporu konuşuyor. Ben bu şehirde sıkıntılar içerisinde, öz güvensiz büyüdüm. Rabbim bana imkan verdi, bende bunu Iğdır’daki kendi gençliğimle, kendi çocuklarımla paylaşayım ki, onlar benim çektiği ezikliği çekmesin. Bu nedenle Iğdır Spor’u büyük bir yatırım ve hedefle ortaya koydum gençlerin kendine güveni daha fazla olsun diye ve bunu başardık. Son 10 günde bana 4-5 bin kişi isim yazdırdı ve bunların yüzde 80’i iş istiyor, sokaklara baktığımızda inanılmaz bir genç nüfus ve çocuk var. Bunlarda büyüdüğünde işsizliği artık hayal bile edemiyorum. Bu nedenle işsizliği çözmeyi kendimize hedef koyduk, yatırımlar yaptık, fakat önümüzdeki süreçte Çinlilerle yapacağımız yatırımlar dahilinde binlerce gencimiz iş aş sahibi olacak, hedefim 2 yıl içerisinde Iğdır’da işsizliği bitirmektir.” dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183