Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Erhan Güzel’den Çatalca’yı kazanmak için 'birlik' çağrısı

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için adayların saha çalışmaları sürüyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın emekçilerini unutmayan CHP Çatalca Belediye Başkan aday adayı Erhan Güzel, Çatalca’da Ovayenice Yücel Et Mangal’da gazetecileri bir kahvaltı düzenleyerek ağırladı. Erhan Güzel, seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalar yaparak Çatalca’da halk nazarında ne kadar önemli bir karşılığı olduğunu da vurguladı. Güzel, “Çatalca’yı kazanmak için tek yumruk olup partimizin belirlediği adayın etrafında kenetlenmemiz gerekiyor.” dedi.

GÜZEL: ÖZGÜR BASIN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Basın emekçilerine büyük saygı duyduğunu ve medyanın ülkedeki siyasal koşullar nedeniyle ciddi baskı altında kaldığını söyleyen ve 10 Ocak’ın önemine değinen Güzel, “Bu var olan sistemi değiştireceğiz. Yerelde de genelde de demokratik yönetimler başa geldiğinde siz basın emekçileri de hak ettiği değere ulaşacak ve özgürce yazabileceksiniz.” dedi.

“ÇATALCA’YI KAZANACAK ADAY BENİM”

Adaylaşması hususunda Çatalca halkında karşılığı olduğunu dile getiren Güzel, “Bu bir süreç ve beni bu sürecin içinde tutan Çatalcalı vatandaşlarımızın sağduyusu. Aday olmazsam da Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı kim olursa ona koşulsuz destek vereceğim. Ekrem Başkana da il başkanımız Özgür başkana da söyledim; Çatalca’da anket, merkez yoklaması, ölçme değerlendirmeyi uygulayalım. Bunların herhangi birinden, dikkat edin, hepsinden demiyorum sadece birinden ben ikinci çıkarsam oradan birinci çıkan arkadaşı aday gösterin. Elini kaldırır yanında dururum o arkadaşımın. Ama bunu yapmam için elimde veri olması lazım ki o veriye ben de inanayım, çevremi de inandırayım. Beni haklı buldular, bu sana hiçbir şey kaybettirmez bunu her yerde söyle dediler ben de her yerde söylüyorum. İnşallah aday gösterilirim ve kazanacak bir aday olarak Çatalca’yı Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırırız. Çatalca çok güzel olacak, İstanbul çok güzel olacak. Sonrasında göreceksiniz 2028 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de her şey çok güzel olacak.” ifadelerini kullandı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183