Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Engin Çelik, Adalar için göreve hazır!

Adalar Belediye Başkanlığı görevi için aday adaylığını açıklayan İBB ve Adalar Belediyesi CHP Meclis üyesi Engin Çelik, başvuru belgesini CHP Adalar İlçe Başkanlığı’na teslim etti.

ÇELİK: BİRLİKTE BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM

Çelik, 'Partimizin kaliteli ve üstün belediyecilik anlayışını temsil ederek, Adalar'ın umutlarını yarınlara taşıyacağız. Bu yolda bana olan güveninizi hissediyor, birlikte başaracağımıza inanıyorum.' dedi.

ENGİN ÇELİK KİMDİR?

1979 Adalar doğumlu olan Çelik, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. TC Ziraat Bankası A.Ş’de 1998-2011 yılları arasında memuriyet görevinde bulunmuş ve 2011 yılında yönetmen yardımcısı ünvanıyla istifa etmiştir. Ticaretle uğraşan Çelik, İBB Meclis üyesidir ve aynı zamanda Adalar Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183