Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Çatalca CHP’den Hoşgörülü Karşılama

“2.Yüzyıla doğru Kurtuluş Savaşından-Cumhuriyetin Kuruluşuna” gündemli ilçe örgüt toplantısına Milletvekilleri Sibel Özdemir, Turan Aydoğan, Özgür Karabat, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Çatalca İlçe Başkanı Seddar Mehmet Çoban ilçede yapılan ve yapılacak olan etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Genel ve yerel parti politikaları ile yerel yönetim çalışmalarının değerlendirilmesi ve 18 Haziran 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili genel bir değerlendirme yapıldı. CHP’nin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde iktidarı devralmaya hazır olduğu vurgulandı.

“CHP’NİN İKTİDAR OLMASI İÇİN ODAKLANMALIYIZ”

Parti içi eleştirileri kırıcı ve ayrıştırıcı olmaması koşulu ile her zaman partiye güç vereceğini ifade eden Mehmet Çoban “Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmasına odaklanmalıyız ve bu anlayış ile sahadaki çalışmalarımızı yürütmeliyiz. Bunu başaracak donanıma, birikime, enerjiye ve liyakate sahibiz. Bu değerli ve önemli görevde siz değerli partililerimize güvenimiz tam” dedi. Daha sonrasında hazırlanan sine vizyon ile ilçe çalışmalarını anlatan slayt sunumu yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183