Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

BTP Liderinin açıklamaları kısa sürede viral oldu

Nasıl bir gelecek öngörüyorsunuz?

Fatih Altaylı’nın siz kendiniz için nasıl bir siyasi gelecek öngörüyorsunuz sorusuna BTP liderinin yanıtı şöyle oldu; “Bakın bugün Türkiye’nin 2042’sini şekillendiriyoruz. Bugün attığımız adımlar 2042’nin adımlarıdır. O yüzden her zaman gençlere diyorum ki: Gençler 2042’yi şekillendiren insanlar 2042’de yok. Bu bizim geleceğimiz. 2032’ye geleceğiz ve bugün gördüğümüz siyasilerden bir tek ben olacağım. Ben yaşım itibariyle, dinamiğim itibariyle, fikrim itibariyle yarının Türkiye’sinde kesin olarak var olacak kişiyim. O yüzden ben bu seçim en fazla zaman kaybederim, başka hiçbir şey kaybetmem. Ama Türk gençleri bana oy verirse, bana oy vermeyecekler, kendilerine oy verecekler.”

“Ben gençlerin lideri değil kendisiyim”

Gençlerin dilinden en iyi anlayan genel başkanın kendisi olduğunu belirten Hüseyin Baş şöyle devam etti; “Ben gençlere liderlik yapan bir siyasi parti genel başkanı değilim. Gençlerin içinden çıkmış bir siyasiyim. Böyle bir fark var. Ben gençlerin abisi değilim, amcası değilim, demokrat dedesi değilim, ben gençlerin kendisiyim. Onları anlayan, onların derdini bilen biriyim. Üniversitede ne yaşadıklarını ben gayet iyi anlıyorum, çünkü ben yeni bitirdim. Ben o ortamı biliyorum.”

Bir adaya düşseniz yanınıza 3 şey ne alırsınız?

Kuşak farkına çarpıcı bir örnek veren BTP lideri Hüseyin Baş, “Bir adaya düşseniz yanınıza 3 şey ne alırsınız? Buna 50 yaşında, 60 yaşında bir insanın vereceği cevap başka bir şey. Ben akıllı telefon alırım, şarj aleti alırım, laptop olursa yanına süper olur. Bir metafor aslında bahsettiğim. Biz buyuz, biz hani o “çıkar cep telefonunu” denilen şey bizim lüksümüz değil, bizim ihtiyacımız.” dedi.

Yüzde 10’unun refahını yüzde 90’a pazarlaya pazarlaya bitiremediler

Gelir dağılımındaki adaletsizlik ve bunun üzerinden yürütülen propagandalara dikkat çeken BTP genel başkanı “Bu ülkenin yüzde 10’unun refahını yüzde 90’a pazarlaya pazarlaya bitiremediler.” dedi.
Fatih Altaylı “çok doğru söylediniz” diyerek söze katıldı.
Nasıl bir gelecek sorusuna da cevap veren Hüseyin Baş “Ben bu siyaseti yaparken kendi adıma yapmıyorum ki, benim ihtiyacım yok. Ama ben çocuğumun 2040’ını düşünüyorum. Yıl 2050, benim oğlum benim yaşımda olacak, 30 yaşında olacak. 2050 dünyasına dair şurada oturup yapacağımız hiçbir tahmin gerçekleşmeyecek. Çok daha ötesi var. Dolayısıyla o dünyaya hazır bir nesli ortaya çıkarmak için Bağımsız Türkiye Partisi olarak yürüyoruz diyebilirim.” ifadeleri ile sözlerini tamamladı.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183