Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika haberler GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Ali Nasuh Mahruki, ÖN SEÇİM TALEP EDİYORUM

STK ve sivil toplum kuruluşu lidere olarak tanınan Ali Nasuh Mahruki, CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen ilan etti. CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen aday adaylık açıklamasında Beşiktaşlılara seslenen Mahruki, ‘Dört nesildir Beşiktaşlı bir ailenin ferdi olarak tüm Beşiktaşlılara daha yaşanır ve daha güvenli bir ilçe yaratmak, aynı zamanda çocuklarımıza ve torunlarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için, vatandaşlık bilinci ve vatandaşlık sorumluğuyla, görev bilinciyle Beşiktaş Belediye Başkanlığı adaylığımı huzurunuzda ilan ediyorum’ dedi.

‘CHP’DEKİ DEĞİŞİM RÜZGARINA KATKI SUNMAK İÇİN ADAYIM’

Mahruki daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü; Başkanlık adaylığımı, kurucu partimiz, Atatürk’ün mirası, vazgeçilmezimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nden açıklamaktan büyük heyecan ve gurur duyuyorum. Bu yolculukta, Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki değişim rüzgarına bir nefes katkım, katkımız olabilirse ne mutlu bana, ne mutlu bizlere öncelikle, bugüne kadar ki izlediğiniz insan, doğal yaşam ve tüm canlılar öncelikli hayat anlayışımı, yurttaşlık bilinci ve sosyal sorumluluk odaklı çalışmalarını, aile kültürü ve terbiyemi, bütün STK, sivil toplum kuruluşu liderliği süreçlerimde tavizsiz uyguladığım açıklık, şeffaflık, hesap verebilirlik ve birlikte yönetim ilkelerimi, değerler kültürümü başkanlık dönemimde de koruyarak hizmet edeceğimin sözünü vermek istiyorum.

Yönetimimizde bilimsellik, teknolojik uyum ve sürdürülebilir dünyaya katkı ana göstericilerimiz olacaktır. Yıllarımı mücadeleyle geçirdiğim acil durumlar ve afet risklerinin ve İstanbul depremi tehdidi ile ilçemizin karşı karşıya kaldığı risklerin ve sorunların bilincindeyim. En önce Beşiktaş’ımızı ve Beşiktaşlıları bu risklerden korumak için adayım. Ve yine Beşiktaş’ımızın tarihi, kültürel, sosyal, bilimsel ve ekonomik zenginlikleri odaklı hazırlıklarımız ve projelerimizle ilçemizi Beşiktaşlılarla yönetmeye talip olmanın heyecanını yaşıyorum.

‘BEŞİKTAŞ’IN KAYNAKLARINI BEŞİKTAŞ İÇİN KULLANACAĞIZ’

Beşiktaş’a başkan olarak seçildiği takdirde, hayata geçireceği projelerine değinen CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adayı Ali Nasuh Mahruki, ‘Beşiktaş’ımızı afetlere karşı dirençli bir kent ve güvenli yaşam ilçesi haline getireceğiz. Bunun için ‘Afet Risk Yönetimini’ başlatacağız. Halkçı ve katılımcı bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız. İdari ve mali olarak şeffaf ve hesap verebilir bir belediye yönetimi anlayışı ortaya koyacağız. Beşiktaşlıların kaynağını, Beşiktaşlılar için kullanacağız’ dedi.

ÖN SEÇİM TALEP EDİYORUM’

Beşiktaşlıların istediği adayın belirlenebilmesi ve geride hiç kimsenin aklında bir soru işareti ve kırgınlık, küskünlük kalmaması için ön seçim talebinde bulunan Mahruki, ‘ Yüksek Seçim Kurulu ve Hakim denetiminde bir ön seçim talep ediyorum. Çünkü Beşiktaş’ımız bu özene ve hassasiyete layıktır’ dedi.  Mahruki’yi sanatçı, aydın, yazar ve bilim insanı arkadaşları adaylık açıklamasında yalnız bırakmazken açıklamaya katılanlar  ise ‘Nasuh yoksa, oy yok’ sloganları attı. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183