Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

AK Parti Bakırköy’de seçime hazır

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala partiler çalışmalarına hız verdi. Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı seçim çalışmaları ve yeni ilçe başkanının tanıtılması amacıyla basın toplantısı gerçekleştirdi. İlçe teşkilat binasında düzenlenen toplantıya ilçe başkanı Cumar Parlak’ın dışında İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, ilçe yönetimi ve basın mensupları katılım gösterdi. Birçok sorunun konuşulduğu toplantıda gazetecilerin sorularını Dalkılıç ve Parlak yanıtladı.

PARLAK: BAKIRKÖY’DE 5 BÖLGEDE İRTİBAT BÜROSU AÇTIK

AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı’nın yeni başkanı Cuma Parlak, kısaca kendini tanıtırken, “Bakırköy’deki hemşerilere hizmet noktasında elimizden ne gelirse yapacağız. Bakırköy’de seçim çalışmalarımıza hız verdik. 5 bölgede seçim irtibat bürosu açtık. Seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

DALKILIÇ: MUHALEFET TERÖR ÖRGÜTLERİYLE ERDOĞAN VE MİLETE DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTİYOR”

Halis Dalkılıç, “Tarihi bir seçimde Bakırköy’deki basınla buluşmamız çok önemli. Basın olmadan sessimizi duyuramayız. Her gün ilçelerde basınlarla buluşup çalışmalarımızı anlatıyoruz. Ak Parti teşkilatı bu seçimde daha fazla çalışıyor. Halkın eleştirilerini ve önerilerini dinliyoruz. Biz kapı kapı dolaşmayı yüz yüze görüşmeyi öncelik ediyoruz. Enflasyondaki oynamalar yüzünden gıda fiyatlarında bir değişim yaşandı. Ama bunların sebepleri son dönemde olan doğal olaylar ve terörle mücadeledir. Tabii biz bu konuda çözüm üretmek için çalışacağız.” dedi. ‘Terör örgütüne diz çöktürmesi gerekenler tam tersine Terör örgütlülerinin yanında Erdoğan’a ve milletimizi diz çöktürmek istiyorlar’ diyen Dalkılıç, “Bunu da ‘millet görmüyor’ sanıyorlar. Millet çok rahat görüyor. İstanbul’da çok rahat kazanacağız. Biz kazanalım teröristler kaybetsin, Biz kazanalım yerli ve milli olmayanlar utansın.” İfadelerini kullandı.SÜLEYMAN ÇAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183