Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Ağrı siyasetinin yeni gözdesi; Ayhan İnanlı

SİYASETİN “PARLAYAN YILDIZI”

Ağrılıların, “siyasetin parlayan yıldızı” olarak tanımladığı Ayhan İnanlı aynı zamanda Antrenörlük, hakemlik, izci liderliği, profesyonel futbol gözlemciliği, halkoyunları, jüri üyeliği yanında yabancı ülke federasyonlarından çeşitli makamlardan kurum ve kuruluşlardan aldığı 60 adet diploma, başarı, katılma, ödül ve maaşla ödüllendirilme belgelerine sahip olan bir Ağrılıdır.

AYHAN İNANLI KİMDİR?

Ağrı Yaşam gazetesinden edindiğimiz bilgilere göre, Ayhan İnanlı, Ağrı Eğitim Enstitüsü’nde okurken 1980 Yılında Ankara 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisine 1.nci'likle giren Ağrılı Ayhan İnanlı, 1984 yılında Akademiden mezun oldu.

Yıllarca Milli Sporcu olarak Türk Atletizm Milli Takımda ilimizi ve ülkemizi yurt içi ve yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeyi başarır. Atletizm, milli takım kamplarında kamp müdürlüğü, antrenörlük, federasyon eğitim kurul üyelikleri yaparken birçok şampiyon ve rekortmen sporcular yetiştiren hemşerimiz Ayhan İnanlı, Atletizm konusunda, milli takım kamplarında kamp müdürlüğü, antrenörlük, federasyon eğitim ve teknik kurul üyeliği görevlerini başarıyla ifa etmiştir.

Spora olan ilgisi ve hayranlığı ile tanınan Ayhan İnanlı, birçok spor dalında başarısı ile dikkati üzerinde toplamayı başarır. Antrenörlük, hakemlik, izci liderliği, profesyonel futbol gözlemciliği, halkoyunları, jüri üyeliği yanında yabancı ülke federasyonlarından çeşitli makamlardan kurum ve kuruluşlardan aldığı 60 adet diploma, başarı, katılma, ödül ve maaşla ödüllendirilme belgelerine sahip olan bir hemşerimizdir.

SPOR ADAMI AYHAN İNANLI

Ağrı sevdalısı Ayhan İnanlı, spor adamı olarak bir çok  Balkan ülkesi, Avrupa Ülkesi, Aysa ve Amerika kıtasını gezmiş bilgi birikimi deneyimi ve tecrübeleri had safhada olan Kürtçe ve İngilizce dillerini  konuşan Ayhan İnanlı, 42 yıllık Memurluk hayatında  bir çok önemli görevlerde bulunmuş dünya çapında başarılara imza attı.

Sırasıyla görevleri:

1-) Ankara Gençlik ve spor il müdürlüğü 1979-1987 memurluk ve antrenörlük.

2-) Bursa İli 1987-1990 yıllarında antrenörlük, tesis amirliği, ilçe müdürlüğü.

3-) Ağrı ilinde 1990-1994 Yılları arasında şube müdürlüğü, il müdür vekilliği.

ANKARA'DAKİ FAALİYETLERİ

- 1994-1995 yıllarında Ankara gençlik merkezi müdürlüğü

- 1996-1997 yıllarında Tekwando Federasyonu genel sekreterliği

- 1996-2007 yıllarında Balkan ülkeleri Tekwando federasyonları birliği (BTU) genel sekreterliği

- 1997-2000 yıllarında Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü, İl Md. Vekilliği

- 2000-2004 yıllarında Cumhuriyet yıllarımızın en başarılı döneminin Atletizm federasyonu genel sekreterlik görevinde bulunmuş

- 2004-2005 yıllarında Modern Pentatlon federasyonu genel sekreterlik görevine atanmıştır.

- 2013–2014 yılları arasında Golf Federasyonu Genel Sekreteri olarak görevinde bulunmuş

- 2014-2015 yılları arasında Kano Federasyonu Genel Sekreterliği görevinde bulunurken 2015 haziran ayında bakanlar kurulu kararı ile Gençlik ve Spor Bakanlığında birçok kadroyla birlikte kadroları araştırmacı olarak değiştirilmiş ve bahse konu değişiklikten sonra 13.11.2015 tarihi itibariyle görevine Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığında araştırmacı olarak devam etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183