Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Abay: Farkımızı ortaya koymak istiyorum

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adaylığı için müracaatını yapan Dr. Perihan Abay’da saha çalışmalarına aralıksız devam eden isimlerden biri.

Adaylıkların açıklanmasına her ne kadar daha çok zaman var gibi görünse de partilerin adaylar özelinde yapacağı gizli kamuoyu yoklaması adayların sahaya inmesine neden oldu. Aday adayı olan tüm siyasiler öncelikle kendilerini halka tanıtmak ve aday olduğunu deklare etmek için saha çalışmasına büyük önem veriyorlar. Adaylar, öncelikle kendi yörelerinden insanlarla buluşarak aday olduğunu ve planlarını dile getiriyorlar.

Küçükçekmece Belediye Başkan aday adayı ve aslen Iğdırlı olan Dr. Perihan Abay da memleketlileriyle sık sık buluşarak kendisine ve dolayısıyla partisine destek isteyerek saha çalışmalarını yürütüyor. Abay’ın bu temelde yürüttüğü ziyaretlerden biri de Halkalı Zeynebiye de bulunan Zeynebiye Gençlik merkezi’ne (ZGHM) oldu.  

ZGHM Genlik kolu başkanı İbrahim Güneş ve heyetinin hazır bulunduğu ziyaret hoş sohbet bir ortamda geçti. “Siyasetçi kimliğinden çok memleketlimiz, hemşeriniz ve akrabanız olarak sizlere geldim” diyen Perihan Abay, “Ben sizlere siyaset yapmaya gelmedim. Çünkü yönetim kurulu olarak eminim ki her birinizin farklı siyasi görüşü vardır ve ben de buna saygı duyuyorum. Ben tabi ki aday adayıyım ve adaylaşmak adına da sizlerden destek bekliyorum. Ancak bundan önce bizler hemşeriyiz, köylüyüz, akrabayız ve Iğdırlıyız. Yani burası benim yuvam ben de sizlerin kardeşi, ablası ve dostuyum. Dolayısıyla şimdiye kadar kamuda, sağlık sektöründe ülkem insanına nasıl hizmet ettiysem, bir tık üstünü de sizlere verdiğimi düşünüyorum. Ve kısmet olursa da inşallah bir kadın ve Iğdırlı olarak görev alıp, farkımızı ortaya koymak istiyorum” dedi.

Abay, sohbet şeklinde geçen buluşmada ilk etapta Küçükçekmece’nin eksiklerini ve sorunların çözümü noktasında kurumların görevlerini çözeceğim diyerek ilçe hakkındaki fikirlerini dile getirdi. Abay ayrıca kendisini dinleyen hemşerilerinin çözüm ve önerilerini de büyük bir dikkatle dinleyerek notlar aldı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183