Öne Çıkanlar Gamze Atsak Akyaka Rehberlik Merkezi gündem haberleri diyalizhastası

Bu haber kez okundu.

Sarıgül’den beyaz güvercinli mesaj

CHP’den istifasının ardından yerel seçim çalışmalarını sürdüren ve bundan sonra nereden aday olacağı merakla beklenen Mustafa Sarıgül, Şişli’de Necdet Kotil İlköğretim Okulu önünde yaptığı mitingde verdi. Paşa Mahallesi’nde yüzlerce vatandaşa seslenen Sarıgül Şişli’de belediye başkanlığı için dört yıldır gece gündüz, kapı kapı dolaşarak çalıştığını, çalışmaktan değil beklemekten ve bekletilmekten yorulduğunu bir kez daha belirterek, ‘Belirsizlikten yoruldum. Kırgınlığım CHP yönetiminedir, asla CHP’li kardeşlerime değildir. Seçime iki ay kaldı, rakipler yol alırken beklemeye ve bekletilmeye tahammülümüz yok. Kazanan taraf olacağız. Her gün çığ gibi çoğalarak, birlik içinde, beraberlik içinde, kardeşlik içinde, herkesi kucaklayarak yeni Şişli’yi kuracağız” dedi.

 

DSP’NİN SEMBOLÜ

DSP’den belediye başkan adayı olacağı iddia edilen Sarıgül, Şişli’de başkan olduğu takdirde hayata geçireceği projelerini de anlattığı konuşmasının DSP’nin sembolü beyaz güvercin uçurdu. Güvercinleri uçurduktan sonra tekrar mikrofonu eline alan Sarıgül, “Bana zaman zaman soruyorlar; ‘Sarıgül nereden aday olacak’ diye. 5 bin 600 kişi üzerinde yaptığımız anket çalışması bitmek üzere. Bu meydan nereden aday olmak istiyorsa, meydan ne diyorsa, ben onu yapmakla mükellefim. Ben barışın, adaletin ötekisi olmayanların, sevginin adayıyım” dedi. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183