Açılışına sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergide, yağlı boya ve transfer teknikleriyle hazırlanan toplam 87 eser yer aldı. Renklerin diliyle duygulara dokunan eserler, ziyaretçilere hem estetik hem de düşünsel bir yolculuk sunuyor.

Gökhan Aygün: "Ayasofya davasında durduğumuz yer hiç değişmedi"
Gökhan Aygün: "Ayasofya davasında durduğumuz yer hiç değişmedi"
İçeriği Görüntüle

Sanatçılara Anlamlı Takdim

Serginin açılışında, eser sahibi sanatçılar adına Arzum Tanpınar’a Kartal Belediyesi yetkilileri tarafından çiçek takdim edildi. Bu anlamlı jest, etkinliğe katılan sanatçılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Birbirinden Değerli 21 Sanatçı Aynı Sergide

Sergide eserleri yer alan sanatçılar arasında;
Arzum Tanpınar, Alina Adıgüzel, Ayşe Soykan, Berna Önal, Dilara Güryalın Kara, Emel Başar, Esengül Uğurlu, Gönül Çeto, Handan Vurgun, Helin Güneri, Hülya Köklü, Melahat Şolpan, Merve Yurdakul, Nesrin Yılmaz, Nuran Kelkitli, Nurcan Coşkun, Ravza Güldal, Seyhan Sağlam, Şükran Sungur, Tenzile Kala ve Yeşim Güvendi gibi birçok isim bulunuyor.

Sanatçıların bireysel duygularını tuvale taşıdığı bu özel sergi, 22 Haziran’a kadar Kartal Belediyesi fuaye alanında ziyaret edilebilecek.