Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nde Keyifli Söyleşi

Eyüpsultan Belediyesi, Ebu Eyyub El Ensari’nin diyarı Eyüpsultan’da vatandaşlara Ramazan ayının coşkusunu yaşatmak ve Ramazanı maneviyatına uygun olarak geçirebilmelerini sağlamak için birbirinden özel etkinliklere imza atıyor. Bu kapsamda teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nin avlusunda kültür, sanat, tarih ve edebiyat dünyasının önemli isimleri Ramazan Sohbetlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Ramazan’ın ilk gününden beri vatandaşların yoğun ilgiyle takip ettiği Ramazan Sohbetlerinin konuğu araştırmacı, yazar ve TV programcısı Fatih Çıtlak oldu.

“İSLAM ÂLEMİNİN KALBİ EYÜPSULTAN’DA ATIYOR”

Söyleşide Ramazan ayının ruhu ile ilgili önemli konulara dikkat çeken Fatih Çıtlak, bu ayda müminlerin vakitlerini zayi etmemeleri dolu dolu geçirmeleri gerektiğini dile getirdi. Ayrıca İslam âleminin kalbinin attığı Eyüpsultan’da olduklarını hatırlatarak, bu beldenin de kıymetini bilmelerinin önemli olduğunu söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183