Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Bağcılar Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm

Bu haber kez okundu.

Zafer'den Türkçe tabela kullanan Bağcılar esnafına teşekkür

Zafer Partisi Bağcılar İlçe Teşkilatı Cumhuriyetimizin resmi dili Türkçe’nin önemine dikkat çekmek için ilçe genelinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Genel İdare Kurulu Üyesi Mutlu Er, Üçüncü Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gencay Çelik, İlçe Başkanı Kaan Cami Akkaya ve ilçe yöneticilerinin gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaflara bir de kitap hediye edildi.



İlçe başkanı Kaan Cami Akkaya "Bugün Hürriyet Mahallesi esnafımızı ziyaret etmeye başladık. Buradan başlama sebebimiz hürriyetini korumanın yolunun diline sahip çıkmakla başlayacağını ifade etmekti. Özünü koruyan tüm esnaflarımıza teşekkür belgesi takdim ettik. Esnafımıza Ahmet Taşağıl'ın Türk Kağanlığı kitabını hediye ettik. Esnaflarımıza teşekkür ziyaretlerimiz mahalle mahalle devam edecek" diye konuştu.



Genel İdare Kurulu Üyesi Mutlu Er de yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ Genel İdare Kurulu üyelerini Türkiye'nin her noktasına sorumlu olarak dağıttı. Ben İstanbul 3. Bölgede görevlendirildim. Bölgemizin 13 ilçesinde girmediğim mahalle kalmayacak. Sığınmacı İstilası karşısında tehlikeyi bertaraf edip, hürriyetimizi tehdit eden bu belayı defetmek için Bağcılar Hürriyet Mahallemizde teşkilatımızla birlikte sahaya indik. Bağcılar İlçe Başkanımız Kaan Cami Akkaya ve yönetim kurulumuz çok önemli bir konuya dikkat çekmek istemişler. Diline ve kimliğine sahip çıkan esnafı ödüllendirmek istemişler. Sağolsunlar davet ettiler. Bölgede ilk saha çalışmasını birlikte yapmak nasip oldu. Esnaflarımızı da kutluyorum. Türkçe’ye sahip çıkmanın ne kadar önemli bir milli mesele olduğunu yıllar sonra anlayacaklar. Sığınmacı paketinin ülkenin birçok sorunun ana sebebi olduğunu hala anlamayanlar var. Zafer Partisi iktidarında sığınmacılar vatanlarına döndüğünden pek çok sorunun kendiliğinden çözülme eğilimi olduğunu görecekler. Biz bu meseleyi bıkmadan, usanmadan, yorulmadan anlatacağız. Bugün teşekkür bahanesiyle esnafımızın sorunlarını da dinledik. Her birinden bin ah işittik. Türk Esnafının Sorunlarını Dinlemeye Çözüm Üretme gayreti göstermeye her zaman varız." Dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183