Öne Çıkanlar genç sanatçılar sah kim İmamoğlu başkanları

Bu haber kez okundu.

"Zafer Turizm'in duraklarından biri Zeytinburnu olacak"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İstanbul’u mesken tuttu. Özdağ, Ocak ayının başından itibaren kurmaylarıyla birlikte  her gün bir ilçeye giden, cadde ve pazar esnaflarını geziyor. Güne partililer, muhtarlar, gazeteciler ve sivil toplumcularla kahvaltı eşliğinde sohbet ederek başlayan Genel Başkan Ümit Özdağ her sohbette sığınmacı meselesini çözeceklerini vurguluyor.  Şuana kadar pek çok ilçeye giden Özdağ geride bıraktığımız haftada da Gaziosmanpaşa, Esenler, Bağcılar, Güngören ve Zeytinburnu ilçelerinde sahadaydı.

Zeytinburnu’nda İBB Kazlıçeşme Sosyal Tesisleri’nde ilçe teşkilatının düzenlediği kahvaltıda bir basın açıklaması da yapan Özdağ, Türkiye'nin birinci gündem maddesi sığınmacı konusunda açıklamalarını sürdürerek "2023'te iktidara gelerek 2024 yerel seçimlerine kadar bu sorunu inşallah çözeceğiz" dedi.

Özdağ, “Biz Zafer Partisi olarak 16 aydan bu yana, Türk milletinin bu yükün fazlasını taşıyamayacağını ve hepsini bir sene sonra geri yollayacağımızı ifade ediyorum. Biz bunu söylediğimiz zaman diğer partiler önce ‘Devletler hukukuna aykırı’ dediler. Oysa şimdi bakın, hepsi ‘Biz de yollayacağız’ diyorlar. Hani devlet hukukuna aykırıydı. Devletler hukukuna aykırı ise nasıl yollayacaksın. Suriyelisinin, Afganlının, Iraklısının ve Birleşik Arap Emirliklisinin , hepsinin burada kalmasını istiyorlar.” dedi.

MANŞETİMİZ ÖZDAĞ’IN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Toplantıda 30 Aralık tarihli geçen hafta yayınlanan  1150 sayımızda sürmanşete taşıdığımız  “İstanbul: Sığınmacı Metropolü” haberimizle ilgili yorumlar yaptı. Özdağ, “Bugün İstanbul’da faaliyet gösteren Yaşam Gazetesi’nin ‘Göçmenler Metropolü’ başlıklı haberini gördüm. Evet, doğru bir tanımlama yapmışlar. İstanbul Dünya göçmenlerinin metropolü. İpini koparanın geldiği mültecilerden, vatandaşlarımız otobüslerde oturacak yer bulamıyorlar. Kızlarımız üniversiteden çıkıp yurtlarına gelmek istedikleri zaman, hava karardıktan sonra 300 metre yürüyemiyorlar. Uyuşturucu aldı başını gitti. Çünkü Afganistan'dan Suriye'den Türkiye'ye gelen yükte hafif pahada ağır eroin hapları artık ilkokul seviyesine kadar inmiş durumda. Geçen gün gençler sokakta beni durdurdular, ‘Uyuşturucudan kurtarın bizleri’ dediler. Özetle Türkiye'nin artık bu yükü taşıması daha fazla mümkün değil. Ve biz Türk milletine bir söz verdik bize eğer yetki verirseniz hepsini bir sene içerisinde vatanlarına geri yollayacağız. Bu aynı zamanda Türkiye'nin ekonomik krizden çıkmasının da ilk güçlü adımı olacak.

“SIĞINMACILARIN GİTMESİNİ VE KALMASINI OYLAYACAĞIZ”

Nasıl bacaklarınıza beşer kilo demir bağlayıp yüzmeniz mümkün değilse, 13 milyon sığınmacının kaldığı bir Türkiye'nin de ekonomik krizden çıkması mümkün değil. Kimse bize şunu söyleyemez; ‘efendim Uluslararası hukuk kanunları bunlar gitmez’ diyormuş bu büyük bir yalandır. Hepsi gider yeter ki biz Türk devletini Türk milletine geri verelim. Türk devleti de bu kararı alsın önümüzdeki seçim bir referandumdur. Bu referandumun sorusu da sığınmacılar gidecek mi? kalacak mı sorusudur?  Buna cevap eğer ‘sığınmacılar kalsın bir mahsuru yok’ diyorsanız AK Parti'ye, CHP'ye, İyi Parti'ye  ve diğerlerine  oyunuzu verin. Ama ‘hayır yeter ben çocuklarımın ve torunlarımın geleceğini kararmasını istemiyorum rızıklarını paylaşmak istemiyorum. Türkiye'nin bu ekonomik krizden artık çıkmasını istiyorum’ diyorsanız, oy vereceğiniz bir tek parti var o da Zafer Partisi’dir.  Çünkü biz bu mücadeleyi göze aldık.

ZAFER TURİZM’İN İSTASYONLARINDAN BİRİSİ ZEYTİNBURNU

 Zeytinburnu istilanın yoğun yaşandığı ilçelerden birisi. O nedenle Zafer Turizm’in tek yönlü Şam seferlerinin Kabil seferlerinin başlayacağı ana duraklardan birisi Zeytinburnu olacak. olacak. Daha önce Zeytinburnu’na birçok kez geldim en son gelişimde esnaf ziyareti sırasında gördüm ki Türk halkı artık alışveriş bile yapamıyor, neden çünkü ekonomik olarak takati kalmamış.” diye konuştu. Tayfun Ercan-Recep Öncel/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183