Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM

Bu haber kez okundu.

Yeni nesil meyhane Müdür hizmete başladı

Küçükçekmece Atakent’te hobi bahçelerinin yakınında, açık çehresi ile nefes alan bir lokasyonda inşa edilen yeni nesil meyhane ‘Müdür’ siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla açılışını yaptı.

Açılışa, CHP İstanbul Milletvekilleri Engin Altay ve Özgür Karabat, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Durmuş Karadağ, Küçükçekmece Atatürk Mahalle Muhtarı Şenol Balgün, CHP Küçükçekmece eski İlçe Başkanları Turgay Özcan, Haydar Koparan, Ahmet Zeytünlü, Dursun Zengin, İBB ve Küçükçekmece Meclis Üyeleri Ekrem kaya, Ali Dere, Küçükçekmece Belediyesi KİTAŞ AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş, Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF)’na bağlı derneklerin başkan ve yöneticileri, katılım sağladı.

Atakent’te henüz bu seviyede bir alternatifi olmayan alkollü ve alkolsüz içeceklerin olduğu Müdür Restoran, uygun fiyatlarla lezzetli menüleri birleştirip sünnet, düğün ve doğum günü gibi özel organizasyonlara da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Mekanın bir AVM’ye benzer genişlikteki otoparkı da sürücüler için kolaylık sağlayacak ve park sorununu ortadan kaldıracak.

ALTAY: ÇOK GÜZEL ANILAR BİRİKTİRİLECEK

Kurdele kesim töreninde konuşan CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, “Atakent’te çok nezih bir mekanın açılışında birlikteyiz. Bu mekan insanları buluşturmak için çok güzel bir adres oldu. Bu mekanda çok güzel anılar biriktirileceğine inanıyorum. Murat ve Atakan Bey’e bol kazançlar diliyorum, hayırlı olsun.” dedi.

ÜSTÜNBAŞ: TİCARİ KAYGIMIZ YOK, AMACIMIZ HUZURLU BİR ORTAM

Üç ortak Murat Üstünbaş, Atakan Ertem ve Ertan Taş’ın girişimleriyle hayat verdikleri mekanlarının kuruluş sürecini ve vizyonlarını paylaştılar.

Müdür’ün kurucu ortağı Murat Üstünbaş, “Atakent’te güzel bir mekan için elimizden geleni yaptık. Nihayet mekanımıza kavuştuk. Bütün dostlarımızı ve sevenlerimizi yeni mekanımıza bekliyoruz.” dedi.

Üstünbaş, “Biz burayı ticari amaçla açmadık, Atakent’e hizmet edeceğiz, eşimizi dostumuzu ağırlayacağız. Mutlu olacağız, herkesi mutlu edeceğiz. Bizim amacımız sadece huzurlu ve nefes alınan nezih bir ortam” diyerek mekana yükledikleri anlamı ifade etti.

‘MÜDÜR’ İSMİNİN HİKAYESİNİ PAYLAŞTILAR

Üstünbaş ‘Müdür’ isminin nereden geldiği sorusunu da yanıtlayarak, “Birçok isim düşündük ve birçoğunu da eledik. Müdür benim babamın lakabıdır. Ağzımızdan bir anda müdür çıkınca acaba dedik. Böyle şeyler aniden gelir. Kimse de patentini almamış. Bize nasip oldu.” ifadelerini kullandı.

ERTEM: İNSANLARIMIZIN MUTLU ANLARINA ŞAHİT OLMAK İSTİYORUZ

Müdür’ün diğer kurucu ortaklarından Atakan Ertem de duygu ve düşüncelerini paylaşarak, “Atakent’in böyle bir mekana ihtiyacı olduğunu düşündük. Gelen de mekandan mutlu ayrılıyor. Düğün, doğum günü gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. İnsanlarımızın mutlu anlarına şahit olmak bizim için büyük mutluluk olacak.” dedi.

ÇEBİ: İLÇEMİZDE BÖYLE MEKANLAR ÇOĞALMALI

Açılışa katılarak mikrofonumuza konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Burası güzel ilçemizde güzel bir mekan olarak faaliyetlerine başlıyor. İnsanların bu bölgede böyle ferah bir mekana ihtiyaçları vardı. Destek olmaya geldik. Misafirlerimizi de getirmeyi düşünüyoruz. Böyle yerlerin Küçükçekmece’de artmasını da diliyoruz, hayırlı olsun.” dedi. Süleyman Çay-Sümeyra Duğan/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183