Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız Farklı Diller 23 Ekim fındık fiyatları!

Bu haber kez okundu.

Yaşasın 23 Nisan Yaşasın Maltepe

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, dünyadaki tek çocuk bayramının kutlaması, Altayçeşme Mahallesi’nde, Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin yanındaki alanda gerçekleşti. Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği kutlama, sihirbaz, jonglör, köpük ve balon, renkli boya gösterileri ve animasyonlarla renklendi. Programa Maltepeli çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Aykut Pala sunuculuğunu üstlendiği kutlamada çocuklarla yarışma ve röportaj yaptı. Bayram coşkusunun yaşandığı etkinlikte çocuklar hep bir ağızdan “Yaşasın 23 Nisan Yaşasın Maltepe” diye seslendi.

KÜÇÜK PRENS SAHNEDE

Etkinliklerde “Küçük Prens” isimli tiyatro oyunu da sahnelendi. Maltepe Belediyesi Bilim Atölyesi Gösterisi’nde deney, gözlem ve uygulamalarla minikler eğlenirken öğrendi. Maltepe Belediyesi Çocuk Korosu, bayram temalı eserleriyle katılımcıların beğenisini ve alkışlarını topladı. Kutlama DJ ve renkli boya gösterisiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183